Green lantern: rise of the manhunters
Green lantern: rise of the manhunters

Green lantern: rise of the manhunters

Vanaf:35,99

Green Lantern: Rise of the Manhunters is geïnspireerd op de speelfilm, die de immer populaire DC Comics-superheld voor de eerste keer naar het witte doek brengt, met in de hoofdrol Ryan Reynolds als Hal Jordan, het nieuwste lid van het Green Lantern Corps. In de videogame kunnen spelers naar de ver


EAN
5051888071809
Merk
Warner bros
Model
GREEN LANTERN: RISE OF THE MANHUNTERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Green Lantern: Rise of the Manhunters is geïnspireerd op de speelfilm, die de immer populaire DC Comics-superheld voor de eerste keer naar het witte doek brengt, met in de hoofdrol Ryan Reynolds als Hal Jordan, het nieuwste lid van het Green Lantern Corps. In de videogame kunnen spelers naar de verste delen van het universum vliegen om de intergalactische orde te herstellen door gebruik te maken van het ultieme wapen: de Green Lantern-power ring.

Green Lantern: Rise of the Manhunters geeft spelers de kans om de wereld van de Green Lantern mythologie op een interactieve manier te ervaren. Het is jouw taak de Manhunters, een buitenaards ras, te verslaan. Je moet wel, want zij willen het gehele Green Lantern Corps uitroeien.

Door gebruik te maken van de Green Lantern-ring ontwikkel je langzaam maar zeker nieuwe krachten. Zo krijg je op een gegeven moment grote geweren, gigantische vuisten en kan je deze krachten in combinatie met elkaar gebruiken. Natuurlijk kan je ook samen met een vriend spelen, waarbij de een Hal Jordan en de ander Sinestro speelt.

Het spel is op twee manieren in 3D speelbaar. Beschik je niet over een 3D-televisie, dan kan er met een simpel brilletje (dat meegeleverd wordt) gebruik gemaakt worden van anaglyphics 3D. Heb je wel een 3D-televisie dan kan er gespeeld worden met het technisch superieure stereoscopische 3D. Hiervoor moet de bril gebruikt worden die bij je televisie geleverd wordt.

Red de aarde met jouw technologische superkrachten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.