Grand slam tennis 2
Grand slam tennis 2

Grand slam tennis 2

Vanaf:14,99

Grand Slam Tennis 2 is een tennisgame waar jij de bekendste Grand Slam-kampioenschappen met je eigen personage of bekende tennissers kunt spelen. Tennissers uit het heden en het verleden komen samen voor de grootste tennisprijs ter wereld: Grand Slam Tennis 2!Grand Slam Tennis 2 bevat alle vier de G


EAN
5030946105090
Merk
Electronic arts
Model
GRAND SLAM TENNIS 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Grand Slam Tennis 2 is een tennisgame waar jij de bekendste Grand Slam-kampioenschappen met je eigen personage of bekende tennissers kunt spelen. Tennissers uit het heden en het verleden komen samen voor de grootste tennisprijs ter wereld: Grand Slam Tennis 2!

Grand Slam Tennis 2 bevat alle vier de Grand Slam-kampioenschappen en beschikt als enige tennisgame over de Wimbledon-licentie. Voel de adrenaline wanneer je een ace serveert op het prestigieuze Centre Court, of als je volleys wint met een prachtige cross-court bal op de gravelbanen van Roland Garros.

Geniet van de ultieme nauwkeurigheid en kracht. Dankzij de rechter stick speel je elke forehand smash, backhand, overhead of volley precies zoals jij dat wilt. Met dit vernieuwende besturingssysteem kun je je spel naar een hoger niveau tillen! Meeslepende tenniservaring: Speel talloze uren tennis in het speltype Play Now, singles en doubles, werk je omhoog in een tienjarige carrière of speel online wedstrijden. Dankzij de uitgebreide online gameplayfuncties, foto-Game Face en nog veel meer, voelt elke wedstrijd nieuw en authentiek.

Word jij de kampioen van het volgende Grand Slam-toernooi en weet je de vier grote kampioenschappen achter elkaar te winnen? De meest prestigieuze en historische tennisevenementen worden authentiek tot leven gebracht: het Australian Open, Roland Garros, het U.S. Open, en exclusief voor de EA Sports Grand Slam Tennis-franchise: Wimbledon.

Tennislegendes uit het heden en verleden komen samen in deze game. Speel met meer dan twintig van de meest legendarische spelers uit de tennisgeschiedenis, zoals Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Bjorn Borg, Maria Sharapova, Serena en Venus Williams en John McEnroe.

De speelstijlen en persoonlijkheden van de tennissterren worden levensecht weergegeven, inclusief hun sterkste slagen en welbekende emotionele reacties. Realistische tactieken en strategieën zijn essentieel bij het behalen van overwinningen tegen elke legende, of je nu speelt op een harde baan, gravel of gras. De organische AI reageert op hoe jij speelt, zodat het spel altijd verrassend en vol actie blijft!

Speel klassieke momenten uit de tennisgeschiedenis na. Van Borg tegen McEnroe tot Nadal tegen Federer; speel 25 legendarische Grand Slam-klassiekers vrij en laat zien hoe jij presteert in scenario's die zijn gebaseerd op historische tennismomenten.

Ondersteuning voor PlayStation Move: Met deze bewegingsbesturing lijkt het alsof je echt op de baan staat met een tennisracket in je handen. Of je nu voor de lol speelt of een echte tennisster bent, dit is je kans om de top te bereiken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.