God of war: complete collection
God of war: complete collection

God of war: complete collection

Vanaf:41,95

Speciaal voor de Playstation 3 heeft Sony Computer Entertainment de oudere episodes uit de God of War-serie opnieuw uitgegeven. 'God of War' en 'God of War II' voor de Playstation 2 zijn nu samen in een pakket te spelen in HD-kwaliteit op de Playstation 3.Je speelt Kratos. Deze, op het eerste oog, w


EAN
0711719176664
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
GOD OF WAR: COMPLETE COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Speciaal voor de Playstation 3 heeft Sony Computer Entertainment de oudere episodes uit de God of War-serie opnieuw uitgegeven. 'God of War' en 'God of War II' voor de Playstation 2 zijn nu samen in een pakket te spelen in HD-kwaliteit op de Playstation 3.

Je speelt Kratos. Deze, op het eerste oog, wat bleke man heeft vreselijke dingen gedaan. Hij heeft zijn vrouw en dochter vermoord en heeft nu zijn diensten aangeboden bij de oorlogsgod Ares. In naam van Ares voert Kratos nu allerlei opdrachten uit om het godenrijk, de mythische wereld en iedereen die er ook maar iets mee te maken heeft lekker dwars te zitten.

Gedurende zijn verhalen keert Kratos zich langzaam tegen Ares, tegen de rest van de goden en uiteindelijk zal deze anti-held het in 'God of War III' op de Playstation 3 ook opnemen tegen de titanen en andere goden op de berg Olympus.

De God of War-serie wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bewegingen en bloederige actie. Daarnaast neemt de speler het in de gedaante van Kratos op tegen epische vijanden, mythes, sagen en de goden uit de Griekse oudheid!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.