God of war - collection volume 2
God of war - collection volume 2

God of war - collection volume 2

Vanaf:29,99

Beleef de bekroonde PSP-games God of War: Ghost of Sparta en God of War: Chains of Olympus in high-definition op een Blu-ray disc met de God of War: Origins Collection! Nooit eerder waren deze spectaculaire PSP-titels beschikbaar voor de PlayStation 3. Nu kun je het begin van deze veelgeprezen actie


EAN
0711719218463
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
GOD OF WAR - COLLECTION VOLUME 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef de bekroonde PSP-games God of War: Ghost of Sparta en God of War: Chains of Olympus in high-definition op een Blu-ray disc met de God of War: Origins Collection! Nooit eerder waren deze spectaculaire PSP-titels beschikbaar voor de PlayStation 3. Nu kun je het begin van deze veelgeprezen actieserie op de spelcomputer beleven!

God of War: Origins Collection geeft je God of War: Ghost of Sparta en God of War: Chains of Olympus volledig geremastered in 1080p HD. Daarnaast zijn beide games ook speelbaar in stereoscopische 3D. God of War: Origins Collection heeft ook volledige PlayStation Network trophy-ondersteuning voor de liefhebber van virtuele beloningen!

In God of War: Chains of Olympus zijn de goden machteloos en is de wereld gehuld in duisternis. De held van het verhaal, Kratos moet het opnemen tegen de meest angstaanjagende wezens uit de Griekse oudheid. Uiteindelijk zal hij moeten kiezen tussen zijn eigen welbehagen of vernietiging van de oude wereld.

God Of War: Ghost Of Sparta is een voorbeschouwing op de actie uit God of War II. Kratos leert omgaan met zijn krachten als god van de oorlog. Nog altijd wordt Kratos geplaagd door de nachtmerries uit zijn verleden en jij moet deze demonen met zijn trouwe kettingzwaarden naar de verdoemenis helpen!

Beleef de draagbare avonturen van Kratos in fonkelend HD met de God of War: Origins Collection!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.