Get fit with mel b (playstation move)
Get fit with mel b (playstation move)

Get fit with mel b (playstation move)

Vanaf:5,99

Get Fit With Mel B maakt volledig gebruik van de Playstation Move voor de Playstation 3. Jezelf fitter maken, is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest!Samen met Mel B. krijg je officiële oefeningen van Fitness First voorgeschoteld. Daarnaast zitten er opties in Get Fit With Mel B om je eetpatroo


EAN
8033102493090
Merk
Black bean games
Model
GET FIT WITH MEL B (PLAYSTATION MOVE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Get Fit With Mel B maakt volledig gebruik van de Playstation Move voor de Playstation 3. Jezelf fitter maken, is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest!

Samen met Mel B. krijg je officiële oefeningen van Fitness First voorgeschoteld. Daarnaast zitten er opties in Get Fit With Mel B om je eetpatroon op orde te krijgen. Met zes verschillende vormen van aerobics en meer dan honderd op maat gemaakte lichaamsoefeningen heeft Get Fit With Mel B alles in zich je zo snel mogelijk weer lekker fit te krijgen.

In Get Fit With Mel B geeft Mel B. live feedback aan de speler. Ze spoort je aan om alles uit de oefeningen te halen. Diverse disciplines, waaronder dans, cardio, step, pump en kickboksen, maken deel uit van Get Fit With Mel B!

Get Fit With Mel B biedt zes voedingsprogramma's en honderdveertig recepten om gezonder te leven. Naast het springen en stompen in het luchtledige ondersteunt Get Fit With Mel B ook het gebruik van fitness-apparaten waaronder de fitball, de step en de elastische band!

Kom van die bank en doe lekker sportief met Get Fit With Mel B!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.