Front mission: evolved
Front mission: evolved

Front mission: evolved

Vanaf:16,99

'Front Mission Evolved' draait om Dylan Ramsey. Deze soldaat kruipt in een enorme gevechtsrobot, oftewel mech, om de terroristen in het jaar 2171 het leven zuur te maken! Kies uit tientallen wapens en onderdelen in 'Front Mission Evolved'. Monteer wapens in één of beide handen of op de schouders


EAN
5021290041158
Merk
Square enix
Model
FRONT MISSION: EVOLVED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Front Mission Evolved' draait om Dylan Ramsey. Deze soldaat kruipt in een enorme gevechtsrobot, oftewel mech, om de terroristen in het jaar 2171 het leven zuur te maken!

Kies uit tientallen wapens en onderdelen in 'Front Mission Evolved'. Monteer wapens in één of beide handen of op de schouders van je gevechtsrobot. Rust je Wanzer naar eigen smaak uit en knal je een weg naar de overwinning!

In deze derde-persoons-shooter staat razendsnelle actie centraal. Vecht tegen andere militaire voertuigen in een uitgestrekt netwerk van steden, de bevroren vlaktes van Antartica en talloze andere unieke locaties. Waar je in de vorige delen niet uit je robot kon komen, kan je in 'Front Mission Evolved' op elk moment de klep opengooien om een wandeling te maken!

'Front Mission Evolved' bevat een uitgebreide online multiplayer modus waarin je alleen of in teams tegen andere spelers kunt vechten. Ieder kan met zijn eigen unieke uitgeruste Wanzer de meest heftige stunt en aanvallen uitvoeren!

Kruip in de cockpit van een Wanzer en blaas alles op in 'Front Mission Evolved'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.