Fracture
Fracture

Fracture

Vanaf:2,99

In Fracture moet je het lot van een gebroken natie hervormen. Er is een wereldwijde ecologische en seismologische chaos in de Verenigde Staten halverwege de jaren 2100. De VS zijn in tweeën gesplitst door de "Grote Overstroming." Als gevolg van het smelten van de ijskap heeft de Mississippi het cen


EAN
0023272006273
Merk
Activision blizzard
Model
FRACTURE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Fracture moet je het lot van een gebroken natie hervormen. Er is een wereldwijde ecologische en seismologische chaos in de Verenigde Staten halverwege de jaren 2100. De VS zijn in tweeën gesplitst door de "Grote Overstroming." Als gevolg van het smelten van de ijskap heeft de Mississippi het centrale deel van de VS vernietigd. De overheid heeft een groot gebrek aan middelen en besluit het land in tweeën te splitsen. Deze twee helften moeten zelf zien te overleven in de nasleep van de ramp.

Jij speelt een soldaat, Mason Briggs. Briggs gebruikt explosieve wapens die het hele terrein veranderen. Niet alleen moet je omgevingen vernietigen, maar je moet het zo veranderen dat het je een strategisch voordeel oplevert.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.