Formula 1 2011
Formula 1 2011

Formula 1 2011

Vanaf:49,99

F1 2011 is het vervolg op de met een BAFTA onderscheiden FORMULA ONE game van Codemasters, de ontwikkelaar en uitgever van bekroonde racegames. De game werd ontwikkeld onder Codemasters' exclusieve wereldwijde overeenkomst met Formula One World Championship Limited en is inclusief alle officiële co


EAN
5024866346725
Merk
Codemasters
Model
FORMULA 1 2011

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
F1 2011 is het vervolg op de met een BAFTA onderscheiden FORMULA ONE game van Codemasters, de ontwikkelaar en uitgever van bekroonde racegames. De game werd ontwikkeld onder Codemasters' exclusieve wereldwijde overeenkomst met Formula One World Championship Limited en is inclusief alle officiële coureurs, teams en circuits van het 2011 FIA FORMULA ONE World Championship.

Met tal van vernieuwingen en verbeteringen op en naast het circuit, zoals coöperatieve kampioenschappen, een gesplitst scherm en tal van multiplayeropties, daagt F1 2011 spelers uit volgens het 'Be The Driver, Live the Life, Go Compete'-principe. In waarschijnlijk het meest spannende seizoen tot nu toe waarin Sebastian Vettel zijn titel verdedigt, biedt het 2011 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP twee nieuwe circuits in India en Duitsland en nieuwe coureurs, regels en banden.

Ontwikkeld met Codemasters' EGO Game Technology Platform, creëert F1 2011 een weergaloze FORMULA ONE beleving die spelers in het hart van 's werelds spannendste sport plaatst. Een beleving die mogelijk wordt gemaakt door gelikte graphics, een geavanceerd fysicasysteem en een geïntegreerde networkplay.

Kenmerken:  • Doe mee! F1 2011 bouwt uitgebreid verder op de multiplayeropties van F1 2010. Racen in een gesplitst scherm is voor de eerste keer opgenomen in een high-definition FORMULA ONE titel. Competitief online races is uitgebreid tot 16 spelers die het tegen elkaar opnemen in de GRAND PRIX met maximaal 8 AI-coureurs die zijn toegevoegd om de grid van 24 coureurs te stimuleren. Dankzij een nieuwe innovatief coöperatief kampioenschap kunnen spelers hun favoriete FORMULA ONE team naar een glorieuze overwinning leiden tijdens een FORMULA ONE seizoen. Deze verbeteringen worden gecomplimenteerd door aanvullende snelmodi zoals Time Attack (tijdsdruk).


  • Nieuwe circuits voor 2011. Twee waanzinnige nieuwe aanvullingen op de racekalender breiden het aantal circuits in F1 2011 uit tot 19. Spelers kunnen hun debuut nog vóór de coureurs maken op het Buddh International Circuit, de thuisbasis van de eerste FORMULA 1 GRAND PRIX OF INDIA . Daarnaast krijgen spelers de kans om hun kunsten te testen op het legendarische Nürburging circuit voor de eerste keer in High Definition als dit beruchte circuit terugkeert voor het seizoen van 2011.


  • Be the driver, live the life. Van de paddock tot het circuit, F1 2011 betrekt spelers dichter bij de ervaring van een FORMULA ONE coureur dan ooit tevoren. Een nieuwe parc fermé, een uitgebreide en opgepoetste paddock, een nieuwe pitlaan, filmische reacties en een verbeterd interactiesysteem met de media dompelen spelers volledig onder in de glamour, druk en opwinding van het leven van een FORMULA ONE coureur. Spelers werken zich op van groentje tot FIA FORMULA ONE DRIVERS' WORLD CHAMPION in een uitgebreide carrièremodus waarin gamers vechten om de eerste coureur te worden en de ontwikkeling van de wagen vorm te geven door goede raceprestaties te leveren en prestatieverbeteringen te verdienen.


  • Alle wagens en alle sterren. F1 2011 is volledig gelicenseerd en bevat alle coureurs die aan de startlijn verschijnen van het 2011 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, waaronder Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Michael Schumacher en Jenson Button. Alle teams uit 2011 worden vertegenwoordigd zoals Ferrari, Red Rull Racing, Vodafone McLaren Mercedes en Lotus Renault GP in hun legendarische zwart/gouden kleuren.


  • KERS, DRS en meer! F1 2011 bevat alle nieuwe regelwijzigingen waardoor het seizoen van dit jaar wel eens het spannendste tot nu toe zou kunnen worden. F1 2011 introduceert DRS (Drag Reduction System), het nieuwe systeem waarmee coureurs de achtervleugel van de wagen aan kunnen passen om ze een boost van maximaal 10 km te geven. KERS keert ook weer terug en geeft spelers een extra 80 PK voor maximaal 6,67 seconden zodat coureurs langs hun rivalen kunnen blazen. Gecombineerd moedigen deze systemen wheel-to-wheel races aan met nieuwe aanval- en verdedigingsopties. De nieuwe Pirelli-banden van dit seizoen zijn haarfijn gesimuleerd in de game en als spelers hun wagen te hard pushen, kunnen ze een aantal authentieke schades oplopen.


  • Volledige dag- en nachtraces. De 2011 FORMULA 1 ETHIAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX komt tot leven met een volledige dag- nachtovergang die een speciale atmosfeer op dit unieke circuit creëert. Alle bestaande circuits uit de opstelling van 2010 hebben een complete gedaantewisseling ondergaan. Nieuwe sfeervolle effecten, zoals dynamische wolken, ondersteunen een weersysteem met een geavanceerd regenmodel dat de grip op het wegdek beïnvloedt. Aangedreven door de EGO Game Technology Platforms, tilt F1 2011 de grafische standaard van wat kan worden bereikt in een racegame een niveau hoger.


  • 's Werelds beste wagens en de spannendste races. Codemasters produceert al meer dan tien jaar bekroonde racegames en bevindt zich nu in een unieke positie om fans het spektakel en de spanning van het racen van 200MPH+ FORMULA ONE wagens te laten ervaren. F1 2011 kan worden afgestemd op spelers van alle niveaus. Van de casual gamer tot de hardcore simulatiefan en alles daar tussenin met verschillende vaardigheidsniveaus. Een enorm aanbod van wagens kan op de unieke rijstijl van elke speler worden afgestemd. Daarnaast kunnen coureurs ook hun racetechnicus inzetten om hun wagen volledig uit te rusten en direct naar het circuit te racen. F1 2011 ondersteunt een breed scala van racesturen voor de ultieme racebeleving.


  • Compleet authentiek. Codemasters heeft een ongeëvenaarde toegang tot de wereld van FORMULA ONE om het ontwikkelingsteam direct in contact te brengen met FORMULA ONE teams en bandenfabrikanten. Er zijn heel wat FORMULA ONE professionals geraadpleegd waaronder racetechnici, sleutelaars en coureurs. Dit is gecombineerd met echte gegevens waaronder CAD en een afstandsmeter die je positie op het circuit in de gaten houdt en zorgt voor een waanzinnige racebeleving compleet met authentieke hantering, accurate circuits en nauwkeurig gemodelleerde racewagens.


  • Door EGO aangedreven FORMULA ONE. F1 2011 wordt ontwikkeld op het EGO Game Technology platform dat is voortgekomen uit de bekroonde EGO-engine. Het EGO Game Technology Platform geeft de ontwikkelingsteams bij Codemasters de kans om hun creatieve visies te realiseren op verschillende platforms met gelikte graphics, krachtige AI, geavanceerd fysicasystemen en een geïntegreerde networkplay.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.