Final fantasy xiv: a realm reborn - benelux edition
Final fantasy xiv: a realm reborn - benelux edition

Final fantasy xiv: a realm reborn - benelux edition

Vanaf:4,99

Let op: Online ondersteuning is voor de Playstation 3 per maart 2017 stop gezet. Tot en met 31 december 2017 is het mogelijk deze versie gratis om te zetten naar een Playstation 4 account. Voor meer informatie, zie http://na.finalfantasyxiv.com (Engels-talig) Dit product kan niet meer gebruikt worde


EAN
5021290056831
Merk
Square enix
Model
FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN - BENELUX EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let op: Online ondersteuning is voor de Playstation 3 per maart 2017 stop gezet. Tot en met 31 december 2017 is het mogelijk deze versie gratis om te zetten naar een Playstation 4 account.

Voor meer informatie, zie
http://na.finalfantasyxiv.com (Engels-talig)

Dit product kan niet meer gebruikt worden en is enkel bedoeld voor de mensen die graag een boxed exemplaar in de collectie willen hebben.Hydaelyn is een levendige planeet gezegend door het Licht van het Kristal. Gelegen tussen azuurblauwe zee ligt de meest westelijke van de drie Grote Continenten, hier vind je een wereld omarmd door goden en gesmeed door helden. Haar naam is Eorzea.Het is hier dat je verhaal begint. Gewenkt door het Moederkristal, de bron van al het leven, moet je beginnen aan een zoektocht om het land te bevrijden van een eeuwigheid van duisternis.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.