Final fantasy xiv: a realm reborn - benelux edition
Final fantasy xiv: a realm reborn - benelux edition

Final fantasy xiv: a realm reborn - benelux edition

Vanaf:15,99

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is alleen speelbaar met een abonnement: Bestel hier 60 dagen speeltegoedFinal Fantasy XIV: A Realm RebornGa met je vrienden op avontuur in een nieuwe FINAL FANTASY wereld!Het keizerrijk Garlean bouwt een groot leger om buurland Eorzea te veroveren en de macht te kri


EAN
5021290056831
Merk
Square enix
Model
FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN - BENELUX EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is alleen speelbaar met een abonnement: Bestel hier 60 dagen speeltegoed
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Ga met je vrienden op avontuur in een nieuwe FINAL FANTASY wereld!
Het keizerrijk Garlean bouwt een groot leger om buurland Eorzea te veroveren en de macht te krijgen over haar grote rijkdom aan kristallen. De bevelhebber van dit leger smeedt het plan om de maan uit de hemel te scheuren en neer te laten storten op het land. Wanneer de inwoners van Eorzea achter deze plannen komen proberen ze tevergeefs de hulp van de goden in te roepen. Uit de maan verschijnt Bahamut, een eeuwenoude verschrikking boordevol woede opgebouwd na jarenlange gevangenschap. Een krachtige magiër stuurt met zijn laatste krachten de helden van Eorzea in een temporal rift, waar ze afwachten tot ze opnieuw nodig zijn. Jij bent een van deze helden, en het uur is gekomen…

Kenmerken:
- CROSS PLATFORM PLAY: speel samen met je vrienden een episch Final Fantasy avontuur op PlayStation 3 en Windows PC.
- HET ARMOURY-SYSTEEM: door het unieke armoury-systeem kun je naar een andere klasse veranderen door simpelweg je uitrusting aan te passen. Ontwikkel je personage zoals jij het wilt, altijd en overal.
- DE FINAL FANTASY NALATENSCHAP: bevat de beste elementen uit de rijke FINAL FANTASY geschiedenis, zoals Chocobo's en Moogles (alle FF games), The Crystal Tower (FFIII), Magitek bepantsering (FFVI), Cait Sith (FFVII) en Limit Break (FFVI).
- FULL ACTIVE TIME EVENTS: ervaar dynamische events met de introductie van het F.A.T.E.-systeem. Neem deel aan openwereld-events en help de wereld om je heen vorm te geven.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.