Fight night champion: round 5
Fight night champion: round 5

Fight night champion: round 5

Vanaf:42,72

De Fight Night-serie gaat de volgende ronde in met Fight Night Champion. Het vijfde deel uit de serie draait om realisme en een geheel nieuwe verhaalmodus waarin je jezelf moet zien op te werken van beginner tot wereldkampioen!Fight Night Champion beschikt over een carrièremodus en mogelijkheden om


EAN
5030946092635
Merk
Electronic arts
Model
FIGHT NIGHT CHAMPION: ROUND 5

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Fight Night-serie gaat de volgende ronde in met Fight Night Champion. Het vijfde deel uit de serie draait om realisme en een geheel nieuwe verhaalmodus waarin je jezelf moet zien op te werken van beginner tot wereldkampioen!

Fight Night Champion beschikt over een carrièremodus en mogelijkheden om online en offline tegen andere gamers te boksen. In totaal zijn er meer dan zestig verschillende boksers, waaronder Manny Pacquaio, om knock-out te slaan in de ring.

Fight Night Champion wordt hoofdzakelijk gespeeld met de analoge sticks van de controller. Het lopen gebeurt met de linker pook, terwijl het uitdelen van uppercuts en stoten moet gedaan worden door de rechter pook te bewegen. Timing speelt een belangrijke rol bij deze game. Daarnaast kan je in Fight Night Champion niet te voorspelbaar te werk gaan, want wanneer een aanval wordt geblokkeerd kan je direct een klap terug verwachten.

Word de koning van de ring met Fight Night Champion!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.