Fairy fencer f  ps3
Fairy fencer f  ps3

Fairy fencer f ps3

Vanaf:32,90

Lang geleden werd een grote oorlog uitgevochten tussen "The Goddes" en de "Vile God". Omdat ze qua kracht gelijk waren kon geen van tweeën winnen. Om de overhand te krijgen creëerde ze beide een groot aantal speciale wapens gevuld met hun goddelijke energie, elk wapen bevat de levenskracht van een


EAN
0813633013947
Merk
Nis
Model
FAIRY FENCER F PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Lang geleden werd een grote oorlog uitgevochten tussen "The Goddes" en de "Vile God". Omdat ze qua kracht gelijk waren kon geen van tweeën winnen. Om de overhand te krijgen creëerde ze beide een groot aantal speciale wapens gevuld met hun goddelijke energie, elk wapen bevat de levenskracht van een fairy. Gewapend met deze wapens ging de oorlog weer verder totdat ze eindelijk elkaar opsloten in "the Great Unknown".

Een lange tijd is gepasseerd sinds dit eeuwenoude conflict, en de wapens die ze hebben gemaakt zijn verspreid over de hele wereld. Deze wapens, gedoopt tot zogenaamde "Furies", worden gezocht door krijgers die zichzelf "Fencers" noemen. Het gerucht gaat dat wanneer je in het bezit komt van een Fury je één wens krijgt. Wanneer een jonge man, Fang, besluit zonder na te denken een Fury uit een steen te trekken word hij ook een Fencer en veranderd tegelijkertijd de koers van zijn lot op deze wereld.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.