F.e.a.r. 3
F.e.a.r. 3

F.e.a.r. 3

Vanaf:14,99

FEAR (Feer) n. 1) Een gevoel van beklemming, vrees, onveiligheid of onzekerheid, of het nu echt of ingebeeld is.2) Een elite-eenheid gevormd om de nationale belangen te verdedigen tegen bedreigingen van paranormale of bovennatuurlijke aard. (F.E.A.R. – First Encounter Assault Recon) Acht maanden g


EAN
5051888057148
Merk
Warner bros
Model
F.E.A.R. 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
FEAR (Feer) n.
1) Een gevoel van beklemming, vrees, onveiligheid of onzekerheid, of het nu echt of ingebeeld is.
2) Een elite-eenheid gevormd om de nationale belangen te verdedigen tegen bedreigingen van paranormale of bovennatuurlijke aard. (F.E.A.R. – First Encounter Assault Recon)

Acht maanden geleden kreeg Point Man en het F.E.A.R. team de opdracht om een geheimzinnige man uit te schakelen. Het doelwit had de leiding over een bataljon telepathisch, gestuurde supersoldaten genomen in het Armacham onderzoekscentrum in de Amerikaanse stad Fairport. Tijdens de missie werd duidelijk dat de man niet alleen werkte. De personen die Point Man moesten elimineren, waren zijn telekinetische, kannibalistische broer, Paxton Fettel, en zijn getormenteerde, psychopathische moeder Alma - beide resultaten van de perverse experimenten van Armacham. Ondanks deze schokkende onthulling, besloot Point Man om zijn missie voort te zetten. In een alles-of-niets poging om Alma en Paxton Fettel te stoppen, zette het F.E.A.R. team een opeenvolging van explosies in gang. Het ogenschijnlijke doel werd bereikt, maar het had een zware tol geëist. De stad was in één grote puinhoop veranderd en ook het F.E.A.R. team kwam er niet ongeschonden uit.

In de maanden die volgden na de zware ontploffing, werd duidelijk dat Alma’s psychopathische invloed nog steeds aanwezig is in Auburn. Erger nog, haar paranormale krachten nemen toe en verplaatsen zich naar de realiteit. Haar agonie is door de stad heen voelbaar, terwijl ze gehoor geeft aan de overlevingsdrang van haar bloedlijn en haar familie opnieuw tracht samen te brengen. De veiligheidstroepen van Armacham proberen de zichtbare bewijsmiddelen hiervan te vernietigen, terwijl het overgebleven F.E.A.R. team zijn missie voortzet om Alma te stoppen.

Nu zijn gezagvoerders zijn weggevallen en Point Man zijn eigen weg bepaalt, waar ligt zijn loyaliteit? Bij zijn broer Paxton Fettel, uit de dood herrezen, niet wetende wat zijn agenda is en die niet van Point Man’s zijde wilt wijken. Bij zijn zwangere moeder Alma en haar beangstigende, maar intense paranormale bestaan. Of bij het overgebleven F.E.A.R. team, dat vastberaden is om de wereld te redden, ook al moet het de enige bloedlijn vernietigen die Point Man nog heeft.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.