Eyepet: your virtual pet
Eyepet: your virtual pet

Eyepet: your virtual pet

Vanaf:9,34

EyePet: Your Virtual Pet is een spel waarbij jij jouw virtuele huisdier moet opvoeden met behulp van een camera. De camera leest jouw lichaamsbewegingen af en hierdoor weet de PlayStation dat je het virtuele beestje aait of slaat. Je kunt zelf het uiterlijk je jouw virtuele huisdier aanpassen. Denk


EAN
0711719140658
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
EYEPET: YOUR VIRTUAL PET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
EyePet: Your Virtual Pet is een spel waarbij jij jouw virtuele huisdier moet opvoeden met behulp van een camera. De camera leest jouw lichaamsbewegingen af en hierdoor weet de PlayStation dat je het virtuele beestje aait of slaat. Je kunt zelf het uiterlijk je jouw virtuele huisdier aanpassen. Denk hierbij aan de lengte van het haar, maar ook aan kledingstukken en de haarkleur. Samen met je virtuele huisdier kan je allerlei kleine spelletjes doen. Zo kan je een eigen vliegtuig ontwerpen om vervolgens ballonnen kapot te prikken, en is het mogelijk om je huisdier op een trampoline te laten springen.

Niet alleen kan je het beestje virtueel aanraken, ook zullen er kaarten gebruikt worden met een barcode. Door deze barcode voor de camera te houden, kunnen spelers een speciale handeling leren of wellicht een nieuw huisdiertje krijgen. Het magische kaartje brengt een speciaal menu met zich mee. Natuurlijk is niet alles van het eerste moment te gebruiken. Door jouw virtuele huisdier gelukkig te maken, krijg je steeds meer speelgoed om het beestje te vermaken. Bovendien speel je nieuwe spelletjes vrij waar je zelf ook plezier van hebt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.