Eyepet - playstation move
Eyepet - playstation move

Eyepet - playstation move

Vanaf:7,49

'EyePet: Move Edition' is een spel waarbij jij jouw virtuele huisdier moet opvoeden met behulp van een camera. De camera leest jouw lichaamsbewegingen af en hierdoor weet de PlayStation dat je het virtuele beestje aait of slaat. Je kunt zelfs het uiterlijk jouw virtuele huisdier aanpassen. Denk hier


EAN
0711719151876
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
EYEPET - PLAYSTATION MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'EyePet: Move Edition' is een spel waarbij jij jouw virtuele huisdier moet opvoeden met behulp van een camera. De camera leest jouw lichaamsbewegingen af en hierdoor weet de PlayStation dat je het virtuele beestje aait of slaat. Je kunt zelfs het uiterlijk jouw virtuele huisdier aanpassen. Denk hierbij aan de lengte van het haar, maar ook aan kledingstukken en de haarkleur. Samen met je virtuele huisdier kan je allerlei kleine spelletjes doen. Zo kan je een eigen vliegtuig ontwerpen om vervolgens ballonnen kapot te prikken, en is het mogelijk om je huisdier op een trampoline te laten springen.

'EyePet: Move Edition' maakt gebruik van de Playstation Move-besturing. De normale versie van 'EyePet' vereist al het gebruik van de Playstation Eye-camera, en met de 'EyePet: Move Edition' zorgen de Playstation Move-controllers voor meer precisie.

Niet alleen kan het virtuel dier aangeraakt worden, ook zijn er kaarten beschikbaar met een speciale barcode. Door deze barcode voor de camera te houden, kunnen de huisdiertjes een speciale handeling leren of wellicht krijgt de speler een nieuw huisdier. Het magische kaartje brengt een speciaal menu met zich mee.

Natuurlijk is niet alles van het eerste moment te gebruiken. Door jouw virtuele huisdier gelukkig te maken, krijg je steeds meer speelgoed om het beestje te vermaken. Bovendien speel je nieuwe spelletjes vrij waar je zelf ook plezier van hebt!

'EyePet: Move Edition' brengt jouw virtuele huisdier tot leven!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.