Epic mickey 2 the power of two
Epic mickey 2 the power of two

Epic mickey 2 the power of two

Vanaf:16,75

Let op: De PlayStation Move is vereist om Epic Mickey 2: The Power Of Two te spelen!In het avonturenspel Epic Mickey 2: The Power Of Two ga je in een onder afval gedompelde wereld vol vergeten Disney-tekenfilmfiguren op avontuur. In Epic Mickey 2: The Power Of Two speel je als Mickey Mouse en voor d


EAN
8717418375553
Merk
Disney interactive studios
Model
EPIC MICKEY 2 THE POWER OF TWO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let op: De PlayStation Move is vereist om Epic Mickey 2: The Power Of Two te spelen!

In het avonturenspel Epic Mickey 2: The Power Of Two ga je in een onder afval gedompelde wereld vol vergeten Disney-tekenfilmfiguren op avontuur. In Epic Mickey 2: The Power Of Two speel je als Mickey Mouse en voor de eerste keer ooit, Oswald the Lucky Rabbit, de eerste cartoon die Walt Disney ooit tekende! De PlayStation Move is vereist en brengt de game tot leven.

Epic Mickey 2: The Power Of Two speelt zich af in Wasteland, een alternatieve wereld vol met vergeten Disney-figuren en pretpark attracties. Om deze treurige wereld weer kleur te geven bestuur je Mickey die met zijn magische kwast kan verven en Oswald die met zijn krachtige afstandsbediening de baas is over elektriciteit!

De beroemde gameontwikkelaar Warren Spector heeft in Epic Mickey 2: The Power Of Two elementen van musicals verwerkt. Zo kunnen de Disney-personages die je tegenkomt spontaan je favoriete Disney-hits beginnen te zingen!

Een spel waarin samenwerking centraal staat, hoef je natuurlijk niet in je eentje spelen. Een tweede speler kan op elk moment meedoen met het verhaal van Epic Mickey 2: The Power Of Two!

Beleef een prachtig nieuw Disney-avontuur met Epic Mickey 2: The Power Of Two!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.