El shaddai: ascension of the metatron
El shaddai: ascension of the metatron

El shaddai: ascension of the metatron

Vanaf:35,00

Het boek van Enoch vertelt een verhaal over een dapper mens, een man genaamd Enoch. Hij raakt verzeild in een belangrijk gevecht tussen de dienaren van de hemel en de gevallen engelen. Dit is de kern van El Shaddai: Ascension of the Metatron, een stijlvol avontuur met een typisch Japans tintje! El


EAN
4012927053706
Merk
Konami
Model
EL SHADDAI: ASCENSION OF THE METATRON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het boek van Enoch vertelt een verhaal over een dapper mens, een man genaamd Enoch. Hij raakt verzeild in een belangrijk gevecht tussen de dienaren van de hemel en de gevallen engelen. Dit is de kern van El Shaddai: Ascension of the Metatron, een stijlvol avontuur met een typisch Japans tintje!

El Shaddai: Ascension of the Metatron biedt een verhaal met avontuur, actie, humor, horror en schoonheid. El Shaddai: Ascension of the Metatron wordt gespeeld vanuit een derdepersoonsperspectief. De game combineert op een unieke wijze 2D en 3D spelmomenten, waardoor het geheel een bijna kunstzinnig spelprincipe krijgt!

El Shaddai: Ascension of the Metatron gaat over een eenzame strijder die belast is met het redden van de mensheid. De engelen dienden God in een ver verleden en deze hemelse wezens waakten over de mensheid. Maar al snel vallen zij ten prooi aan de verleidingen en moeten zij de Hemel verlaten om tussen de mensen op aarde te leven. Nu moet je deze twaalf engelen vernietigen om een zondvloed te voorkomen en de aarde te redden!

Je betreedt in El Shaddai: Ascension of the Metatron een wereld waar je helemaal in op gaat, waar de ongewapende Enoch de dwalende engelen moet vinden en trotseren. In den beginne is Enoch ongewapend. In een man-tot-man gevecht zijn er weinigen die hem kunnen verslaan, hij is zo vaardig dat hij moeiteloos verschillende aanvallen combineert. Maar gaandeweg vergaart hij wapens die hij zich veroverd op zijn verslagen vijanden. Deze wapens maken zijn aanvallen nog vernietigender!

Hoewel Enoch geen monsterlijke krachten heeft, is het zijn taak de gevallen engelen te stoppen om op die manier de mensheid te redden. Enoch moet niet alleen vechten, maar hij moet ook leren om hemelse wapens te hanteren. Hierbij wordt hij bijgestaan door de Aartsengelen. De troef van de hemel is de engel met rode ogen, Lucifer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.