Dynasty warriors strikeforce
Dynasty warriors strikeforce

Dynasty warriors strikeforce

Vanaf:19,99

'Dynasty Warriors: Strikeforce' is een nieuw deel in de bekende hack & slash-serie voor de PS3. Ditmaal staat het oude China op stelten en zijn er nog meer vijanden om kort en klein te slaan! In 'Dynasty Warriors: Strikeforce' zul je een tocht ondernemen door het oude China waarin je verschillende


EAN
5060073306930
Merk
Onbekend
Model
DYNASTY WARRIORS STRIKEFORCE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Dynasty Warriors: Strikeforce' is een nieuw deel in de bekende hack & slash-serie voor de PS3. Ditmaal staat het oude China op stelten en zijn er nog meer vijanden om kort en klein te slaan!

In 'Dynasty Warriors: Strikeforce' zul je een tocht ondernemen door het oude China waarin je verschillende opdrachten zult moeten uitvoeren en gecoördineerd te werk moet gaan om grote forten en kolossale monsters te overmeesteren.

Nieuw voor de serie is de mogelijkheid om in de lucht te vechten. Je kunt makkelijk wisselen tussen de luchtgevechten en grondgevechten om het slagveld naar je hand te zetten. Je personages kunnen ook transformeren waarmee ze over nog sterkere krachten beschikken. 'Dynasty Warriors: Strikeforce' geeft je de mogelijkheid om verschillende wapens te maken en aan te passen met de voorwerpen die je vindt op het slagveld.

'Dynasty Warriors: Strikeforce' bevat nieuwe quests welke aangevuld gaan worden met downloadable content. Je kunt het spel met maximaal vier spelers spelen, waarmee je een ijzersterk team kunt vormen.
Je kunt zowel online als offline tegen elkaar als coöperatief spelen.

'Dynasty warriors: Strikeforce' brengt de slagvelden van het oude China tot leven op je PS3. Stort je in het epische avontuur en ga op in de intense gevechten tegen hordes vijanden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.