Dynasty warriors gundam 3
Dynasty warriors gundam 3

Dynasty warriors gundam 3

Vanaf:69,99

Dynasty Warriors Gundam 3 gooit spelers in een galactische oorlog waarbij jouw robot naar eigen wens aangepast kan worden.Ergens in een verre toekomst vindt een chaotische oorlog plaats in het universum. Er wordt gevechten in grote mechanische pakken, Mobile Suits, uitgevochten op land en zee.Fans v


EAN
5060073308170
Merk
Namco bandai
Model
DYNASTY WARRIORS GUNDAM 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dynasty Warriors Gundam 3 gooit spelers in een galactische oorlog waarbij jouw robot naar eigen wens aangepast kan worden.

Ergens in een verre toekomst vindt een chaotische oorlog plaats in het universum. Er wordt gevechten in grote mechanische pakken, Mobile Suits, uitgevochten op land en zee.

Fans van de animatieserie Gundam zien verschillende karakters uit dertig jaar Gundam voorbij komen. Vijftig personages zien speelbaar en in totaal zijn er meer dan zeventig onderdelen om je Gundam Mobile Suit naar eigen wens aan te passen met wapens en pantsers.

Dynasty Warriors Gundam 3 brengt enkele nieuwe spelopties met zich mee. Zo worden Partner Strike, Emergency Dash en Recovery Gauge Systems geïntroduceerd. Partner Strike maakt het mogelijk om tijdens de gevechten de hulp van een vriend op te vragen. Emergency Dash is juist een verdedigende manoeuvre om aanvallen van de vijand te ontwijken, terwijl Recovery Gauge het mogelijk maakt levenskracht te doen bijvullen.

De strijdvelden in Dynasty Warriors Gundam 3 zitten vol met tactische locaties die veroverd kunnen worden. Daarnaast kunnen explosies gebruikt worden om groepen vijanden in een keer op te blazen! Mocht je de strijd tegen computergestuurde vijanden even zat zijn, log dan in op het online netwerk om samen met andere spelers te spelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.