Dynasty warriors 7: xtreme legends
Dynasty warriors 7: xtreme legends

Dynasty warriors 7: xtreme legends

Vanaf:14,99

Dynasty Warriors 7: Xtreme Legends is een vervolg op Dynasty Warriors 7. Spelers kunnen de personages die zij in deel zeven hebben gebruikt, ook gebruiken in Xtreme Legends. De uitbreiding brengt onder meer een nieuwe moeilijkheidsgraad, nieuwe wapens, kledingstukken en bewegingen met zich mee!Dynas


EAN
5060073308569
Merk
Cld distribution sa
Model
DYNASTY WARRIORS 7: XTREME LEGENDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dynasty Warriors 7: Xtreme Legends is een vervolg op Dynasty Warriors 7. Spelers kunnen de personages die zij in deel zeven hebben gebruikt, ook gebruiken in Xtreme Legends. De uitbreiding brengt onder meer een nieuwe moeilijkheidsgraad, nieuwe wapens, kledingstukken en bewegingen met zich mee!

Dynasty Warriors 7 is het nieuwste deel in in de populaire Dynasty Warriors-serie. Het verhaal is gebaseerd op de Chinese roman Romance of the Three Kingdoms uit de veertiende eeuw. Natuurlijk is dat enkel een mooi excuus voor gigantische veldslagen en de beste hack & slash-actie op deze generatie spelcomputers! De Playstation 3-versie biedt tevens ondersteuning voor 3D en Playstation Move-support!

Dynasty Warriors 7 bevat krachtige nieuwe krijgers waarmee je wederom tegen duizenden vijanden kunt strijden. Je hebt talloze nieuwe combinatie-aanvallen tot je beschikking en de keuze om je karakter met twee verschillende wapens uit te rusten. De speciale Musou balk laat je bij goede prestaties een vernietigende aanval uitvoeren om hele groepen uit te schakelen!

Dankzij het nieuwe "Seamless Play" systeem lopen tussenfilmpjes naadloos over in de daadwerkelijke gameplay. Op deze manier word je nooit uit de actie gehaald in je gevecht tegen enorme legers om de beste strijder uit de geschiedenis te worden!

Versla vijanden op een gigantisch slagveld en wordt de krachtigste krijger ter wereld in Dynasty Warriors 7!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.