Dynasty warriors 7: empires
Dynasty warriors 7: empires

Dynasty warriors 7: empires

Vanaf:72,10

In het vechtspel Dynasty Warriors 7 Empires vechten verschillende koninkrijken in de chaos van bandeloosheid voor de alleen heerschappij in China. Uiteindelijk blijft de sterkte over. Jij bent een krijgsheer en leidt je factie van strijders door heftige gevechten om de macht.Een van de koningen die


EAN
5060073309719
Merk
Koei
Model
DYNASTY WARRIORS 7: EMPIRES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het vechtspel Dynasty Warriors 7 Empires vechten verschillende koninkrijken in de chaos van bandeloosheid voor de alleen heerschappij in China. Uiteindelijk blijft de sterkte over. Jij bent een krijgsheer en leidt je factie van strijders door heftige gevechten om de macht.

Een van de koningen die de hoogste troon probeert te bestijgen doet een beroep op jouw vechtlust. Jij bereidt je mentaal voor op je veldtocht en ondergaat de traditionele voorbereidingen van groeten, smeden van vriendschappen en het tegengaan van onderlinge rivaliteit.

Je kan alleen in Dynasty Warriors 7 Empires successen behalen als je een goede strategie uitstippelt. Jij heb invloed op hoe het gevecht verloopt en kan zelf de type omgevingen bepalen waarin jij en je mannen het beste te voeten uit zijn. Vergeet niet om je soldij op tijd op te eisen, want je vecht als vrije lansier voor de machthebber die het meest betaald.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.