Dragon ball z: ultimate tenkaichi
Dragon ball z: ultimate tenkaichi

Dragon ball z: ultimate tenkaichi

Vanaf:19,99

Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi is de ultieme vechtgame voor fans van de Dragon Ball Z-serie. In Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi wordt de actie naar een hoger niveau getild!Jij kiest niet alleen een personage in Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi, maar kunt jouw karakter ook compleet aanpassen. V


EAN
3391891957328
Merk
Atari
Model
DRAGON BALL Z: ULTIMATE TENKAICHI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi is de ultieme vechtgame voor fans van de Dragon Ball Z-serie. In Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi wordt de actie naar een hoger niveau getild!

Jij kiest niet alleen een personage in Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi, maar kunt jouw karakter ook compleet aanpassen. Vormgeving en attributen kunnen worden aangepast, zoals lichaam, gezicht, haar, kleding, vechtstijl en nog veel meer! Daarnaast kunnen er special moves worden geselecteerd om jouw personage helemaal compleet te maken!

Het impact break systeem maakt het mogelijk op grote schaal omgevingen te vernietigen. De verbeterde actie maakt het verschil tussen vechten op de lange of korte afstand beter overbrugbaar. Het recovery-systeem is verbeterd en een uitgebreide collectie van meer filmische camerahoeken maakt de gevechten in Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi helemaal spectaculair!

Strijd tegen een nieuwe groep van reusachtige eindbazen uit de animatieserie in de verhaalmodus. De singleplayer modus is gebaseerd op de gebeurtenissen uit de televisieserie, zodat fans hun favoriete gevechten zelf kunnen naspelen!

Beleef heftige vechtactie in Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.