Dragon ball z raging blast 2 (essentials)  ps3
Dragon ball z raging blast 2 (essentials)  ps3

Dragon ball z raging blast 2 (essentials) ps3

Vanaf:19,99

'Dragon Ball Raging Blast 2' valt binnen de uitermate populaire televisieserie 'Dragon Ball Z'. Gigantische gevechten waarbij onwijs krachtige vechters elkaar te lijf gaan, voeren de boventoon in deze serie vol met luchtgevechten en een gigaton aan aanvalsenergie.Fans van de serie hebben al meerdere


EAN
3700577002496
Merk
Atari
Model
DRAGON BALL Z RAGING BLAST 2 (ESSENTIALS) PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Dragon Ball Raging Blast 2' valt binnen de uitermate populaire televisieserie 'Dragon Ball Z'. Gigantische gevechten waarbij onwijs krachtige vechters elkaar te lijf gaan, voeren de boventoon in deze serie vol met luchtgevechten en een gigaton aan aanvalsenergie.

Fans van de serie hebben al meerdere Dragon Ball-games voorbij zien komen. De ontwikkelaars hebben geluisterd naar de kritieken, en hebben om die reden de besturing en de cameravoering van 'Dragon Ball Raging Blast 2' flink onder handen genomen.

Tussen de actie door wordt het verhaal van 'Dragon Ball Raging Blast 2' verteld, maar waar het vooral om draait in deze serie zijn natuurlijk de gevechten tussen de meest epische vechters. In totaal zitten er meer dan 90 personages in de game verwerkt, en 20 van hen zijn volledig nieuw binnen de Raging Blast-serie. De gebieden waar binnen gevochten kan worden, zijn aangepast. Sommige zijn zelfs geheel nieuw. Doordat de omgeving verwoest kan worden door de over-de-top-gevechten tussen de diverse personages, moet 'Dragon Ball Raging Blast 2' de televisieserie optimaal benaderen.

'Dragon Ball Raging Blast 2' bevat zeven verschillende spelmodi, de officiële Japanse stemmen, volledige 5.1 dolby surround sound, schitterende HD-beelden en de meest spectaculaire actie die elke Dragon Ball-fan zich kan wensen.

'Dragon Ball: Raging Blast 2' bevat een aflevering van de Dragon Ball-animatieserie. De dertig minuut durende aflevering 'Dragon Ball: Plan to Eradicate the Super Saiyans' is een remake op basis van een aflevering die eerder op de Japanse televisie is uitgezonden. Spelers die de aflevering bekijken, krijgen tevens een uniek bonus karakter om in de game te gebruiken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.