Dragon age: inquisition - deluxe edition
Dragon age: inquisition - deluxe edition

Dragon age: inquisition - deluxe edition

Vanaf:30,00

Inhoud Dragon Age: Inquisition - Deluxe EditionDe game Dragon Age: InquisitionSkyhold ThroneRed Hart HallaBog UnicornDigitale soundtrackFlames of the Inquisition DLC pack: bestaande uit nieuwe wapens, uitrusting en een gepanserd paard De geweldige RPG-serie van BioWare is nog spectaculairder geword


EAN
5030945113805
Merk
Electronic arts
Model
DRAGON AGE: INQUISITION - DELUXE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud Dragon Age: Inquisition - Deluxe Edition

 • De game Dragon Age: Inquisition
 • Skyhold Throne
 • Red Hart Halla
 • Bog Unicorn
 • Digitale soundtrack
 • Flames of the Inquisition DLC pack: bestaande uit nieuwe wapens, uitrusting en een gepanserd paard

De geweldige RPG-serie van BioWare is nog spectaculairder geworden dankzij de krachtige Frostbite 3-engine. Er staan je schitterende uitzichten en ongelooflijke nieuwe mogelijkheden te wachten. Bereid je voor op Dragon Age: Inquisition.

Een rampzalige gebeurtenis zorgt voor chaos in Thedas. Draken verduisteren de hemel en werpen een schaduw van verval over het ooit vredige koninkrijk. Magiërs voeren een hevige strijd tegen de tirannieke tempeliers. Naties komen tegenover elkaar te staan. Het is aan jou en je gezelschap van legendarische helden om de orde te herstellen. Jij leidt de inquisitie die jacht maakt op de aanstichters van de chaos. Er zullen verbonden worden gesloten en verbroken; de zoektocht naar de waarheid eist zijn tol.

Het nieuwste actieavontuur van BioWare bevat een spannend verhaal dat zich afspeelt in een uitgestrekt landschap dat voortdurend verandert. Ontdek verborgen grotten, versla indrukwekkende wezens en zet de wereld om je heen naar je hand met je eigen unieke speelstijl.

Verken, voer aan en vecht. Je bouwt ervaring op door moeilijke beslissingen te nemen. Eén zo'n beslissing kan de loop van de toekomst al veranderen.

Belangrijkste kenmerken

 • Word de Inquisitor - Gebruik de kracht van de inquisitie in een meeslepend verhaal vol intrigerende personages en ga op een levensgevaarlijke ontdekkingstocht door de Dragon Age.
 • Sluit een verbond met legenden - Smeed een sterke band met een groep unieke, gedenkwaardige personages.
 • Ontdek de Dragon Age - Loop vrij rond in een gevarieerde, prachtige en dynamische wereld.
 • Verander de wereld - In de tastbare, fysieke wereld bepaal je je eigen lot door je acties en keuzen die je maakt.
 • Speel op jouw manier - Bepaal helemaal zelf het uiterlijk en de eigenschappen van je Inquisitor, volgelingen, buitenposten en bolwerken. Stel zelf je inquisitiemacht samen en kies je vechtstijl.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.