Disney infinity starter pack ps3
Disney infinity starter pack ps3

Disney infinity starter pack ps3

Vanaf:29,99

Welkom bij Disney Infinity Infinite Possibilities, Endless Fun Allemaal zijn we opgegroeid met de magie van hoe DISNEY verhalen vertelt. En nu kun je dankzij DISNEY INFINITY die magie zoals nooit tevoren delen met je kinderen door ze een spelervaring te bieden met eindeloos veel plezier en fantasie


EAN
8717418390556
Merk
Disney interactive
Model
DISNEY INFINITY STARTER PACK PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Welkom bij Disney Infinity
Infinite Possibilities, Endless Fun

Allemaal zijn we opgegroeid met de magie van hoe DISNEY verhalen vertelt. En nu kun je dankzij DISNEY INFINITY die magie zoals nooit tevoren delen met je kinderen door ze een spelervaring te bieden met eindeloos veel plezier en fantasierijk spelen. Klik op de video hieronder voor een voorproefje van de verbazingwekkende wereld van DISNEY INFINITY.

Speel zoals jij dat wilt
Op Console, Online of op je iPad

Favoriete personages
Elk met hun eigen wereld

DISNEY INFINITY biedt een enorme variatie aan geliefde Disney-personages die in het spel ontgrendeld kunnen worden. Of je nu een fan bent van Jack Sparrow, Monsters University of de Incredibles, er is voor iedereen hier wel een personage te vinden.

De Toy Box
Eindeloos plezier begint hier

In de Disney Infinity Toy Box kan je je eigen werelden maken, spellen maken met je eigen regels of iets bouwen wat alleen in je verbeelding bestaat. En als je klaar bent, kun je alles slopen en weer opnieuw beginnen.

Power Discs
Voeg krachten, gadgets en zelfs voertuigen toe

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.