Disgaea dimension 2: a brighter darkness
Disgaea dimension 2: a brighter darkness

Disgaea dimension 2: a brighter darkness

Vanaf:46,99

Disgaea D2: A Brighter Darkness is een viering van tien jaar Disgaea. De drie helden uit het eerste spel zijn terug. Laharl, Etna en Flonne gaan op een compleet nieuw avontuur waarbij het spelsysteem verfijnt is, maar nog steeds vol zit met de over de top eindeloze gameplay waar de fans van deze ree


EAN
0813633012919
Merk
Nis
Model
DISGAEA DIMENSION 2: A BRIGHTER DARKNESS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Disgaea D2: A Brighter Darkness is een viering van tien jaar Disgaea. De drie helden uit het eerste spel zijn terug. Laharl, Etna en Flonne gaan op een compleet nieuw avontuur waarbij het spelsysteem verfijnt is, maar nog steeds vol zit met de over de top eindeloze gameplay waar de fans van deze reeks zo dol op zijn.

In The Netherworld gebeuren rare dingen. Vrienden van vandaag zijn de vijanden van morgen. Laharl blijkt een overlord te zijn, of zo zien andere bewoners van The Netherworld hem in ieder geval. Gedurende zijn avontuur ontmoet hij een meisje die zijn zusje claimt te zijn, en blijkt zijn lichaam verrassingen voor hem te hebben. Wat zou dat nou zijn?!

Elk personage in dit spel kan van top tot teen aangepast worden met wapens en kleding. Ook de vaardigheden kunnen verschillen. Dit maakt Disgaea D2 tot een zeer divers spel. Het spel laat gamers bovendien een Master en een pupil kiezen. Dit tweetal personages kan dan bijzonder goed samenwerken, nieuwe vaardigheden leren en gezamenlijk nog krachtiger voor de dag komen.

Ontdek de vreemde wereld van The Netherworld!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.