Disgaea 4: a promise unforgotten
Disgaea 4: a promise unforgotten

Disgaea 4: a promise unforgotten

Vanaf:22,34

Disgaea 4: A Promise Unforgotten is het vervolg op Disgaea 3: Absence Of Justice een hardcore Japans strategisch rollenspel. Disgaea 4: A Promise Unforgotten vertelt het verhaal van een jonge vampier, weerwolf en een meisje in een pinguïnkostuum. Samen trekken ze ten strijden tegen de corrupte rege


EAN
0813633011301
Merk
Nis
Model
DISGAEA 4: A PROMISE UNFORGOTTEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Disgaea 4: A Promise Unforgotten is het vervolg op Disgaea 3: Absence Of Justice een hardcore Japans strategisch rollenspel. Disgaea 4: A Promise Unforgotten vertelt het verhaal van een jonge vampier, weerwolf en een meisje in een pinguïnkostuum. Samen trekken ze ten strijden tegen de corrupte regering van de onderwereld. Ben jij klaar voor een politieke oorlog?

In Disgaea 4: A Promise Unforgotten mogen de karakters maar een aantal stappen zetten, waardoor je net als bij een schaakspel, je aanvallen zult moeten plannen. In vergelijking met voorgaande delen biedt Disgaea 4: A Promise Unforgotten mooiere graphics en een vernieuwd vechtsysteem!

Disgaea 4: A Promise Unforgotten heeft wederom de humoristische ondertoon die fans al jaren weten te waarderen. De game heeft voor het eerst in de serie een online modus. Vergelijk je speldata met je vrienden en ontdek wie de beste strateeg is!

Ga de politieke strijd aan op absurde wijze in Disgaea 4: A Promise Unforgotten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.