Dirt 3 - complete edition
Dirt 3 - complete edition

Dirt 3 - complete edition

Vanaf:29,99

Dirt 3: Complete Edition is een speciale heruitgave van de rallygame met alle twaalf circuits en dertien wagens die als DLC zijn verschenen!Dirt 3: Complete Edition is de nieuwste telg uit de populairste rallyrace-serie. Het gas intrappen is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat je weet


EAN
5024866347920
Merk
Codemasters
Model
DIRT 3 - COMPLETE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dirt 3: Complete Edition is een speciale heruitgave van de rallygame met alle twaalf circuits en dertien wagens die als DLC zijn verschenen!

Dirt 3: Complete Edition is de nieuwste telg uit de populairste rallyrace-serie. Het gas intrappen is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat je weet wanneer je moet sturen en remmen. Het wegdek verandert continu en natuurlijk spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol in Dirt 3: Complete Edition. Met dit nieuwste deel uit de serie verlegt Codemasters alle grenzen!

De beste rallyauto's uit vijftig jaar autosport zijn meegenomen in Dirt 3: Complete Edition. In de carrièremodus kom je meerdere van deze wagens tegen in de vele offroadrace-evenementen. Je strijdt voor een toppositie op de wereldwijde rankinglijst, modder spettert op de ramen, en de versnellingen worden flink beproefd. Remmen, schakelen en het stuur omgooien is nog nooit zo leuk geweest!

De realistische manier waarop de auto reageert op de weersomstandigheden en het wegdek vormt een centraal onderdeel van Dirt 3: Complete Edition. Daarnaast bevat de game ongekend mooie graphics waardoor de racebeleving echt de huiskamer in wordt geblazen!

Met Dirt 3: Complete Edition introduceert Codemasters een nieuwe vorm van rallysport, GymKhana. Deze spectaculaire sport is bekend geworden door toedoen van rallycoureur Ken Block. Op een industrieterrein wordt het uiterste van je rijvermogen gevraagd. Kun jij binnen het tijdslimiet onder vrachtwagens doorslippen, op de millimeter betonblokken ontwijken en perfecte achtjes draaien?

Toon je showkunsten in Gymkhana-stijl met Dirt 3: Complete Edition!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.