Destroy all humans: path of the furon
Destroy all humans: path of the furon

Destroy all humans: path of the furon

Vanaf:14,99

Destroy All Humans! Path Of The Furon is de eerste game uit de Destroy Al Humans!-serie die op de nieuwe generatie spelcomputers is verschenen. Het spel geeft de gamer de mogelijkheid om in de schoenen van een alien te stappen. De alien in kwestie beschikt over allerlei wapens om de mensheid uit te


EAN
4005209099790
Merk
Thq
Model
DESTROY ALL HUMANS: PATH OF THE FURON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Destroy All Humans! Path Of The Furon is de eerste game uit de Destroy Al Humans!-serie die op de nieuwe generatie spelcomputers is verschenen. Het spel geeft de gamer de mogelijkheid om in de schoenen van een alien te stappen. De alien in kwestie beschikt over allerlei wapens om de mensheid uit te roeien. Net als in de voorgaande delen is het uitroeien van de mensheid dan ook het grote doel in de game. Dit alles gebeurt uiteraard met een flinke knipoog!

Destroy All Humans! Path Of The Furon neemt spelers mee op een reis vol vernietiging en verlichting in een de funky jaren zeventig. De speler speelt met de alien Crypto wanneer de aarde opnieuw wordt aangevallen, maar deze keer door een ander alienras. Het bestaan van het Furon-ras loopt gevaar! Crypto moet nieuwe krachten gebruiken van een alien Kung-Fu-meester om zijn pittigste vijand tot op heden te stoppen!

Crypto heeft allerlei krachten tot zijn beschikking. Zo kunnen objecten gemanipuleerd worden of ingezet worden als wapen. Bovendien kan de alien overal naar toe, zodat je nooit het gevoel hebt de oorlog uit oog te verliezen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.