Dead or alive 5
Dead or alive 5

Dead or alive 5

Vanaf:24,99

Het vijfde deel in de vechtspelserie Dead or Alive is in productie. De vechtgame verschijnt volgend jaar voor de Xbox 360 en Playstation 3. Dat heeft gamestudio Team Ninja tijdens de Tokyo Game Show bevestigd.Het laatste deel in de hoofdserie van de Dead or Alive-reeks verscheen in 2006, vlak nadat


EAN
5060073309122
Merk
Tecmo
Model
DEAD OR ALIVE 5

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het vijfde deel in de vechtspelserie Dead or Alive is in productie. De vechtgame verschijnt volgend jaar voor de Xbox 360 en Playstation 3. Dat heeft gamestudio Team Ninja tijdens de Tokyo Game Show bevestigd.

Het laatste deel in de hoofdserie van de Dead or Alive-reeks verscheen in 2006, vlak nadat de Xbox 360 op de markt verscheen. Sinds die tijd is een speciale Nintendo 3DS-versie van het vechtspel, Dead or Alive: Dimensions, verschenen.

De vechtserie is bekend om onder meer de wiebelende lichaamsdelen van goed bedeelde vrouwen, waaronder het bekende personage Kasumi. Om de nadruk nog meer op de rondingen te leggen, verschenen spellen als Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyball in 2003 en Dead or Alive Paradise vorig jaar. In deze spellen staan de dames uit de vechtserie, gekleed in een weinig verhullende bikini, centraal.

Sinds de lancering van de eerste Dead or Alive voor de eerste Playstation-spelcomputer in 1998 zijn elf spellen in Europese winkels verschenen. Naar schatting zijn meer dan 5,5 miljoen exemplaren binnen de serie verkocht.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.