Darksiders collection
Darksiders collection

Darksiders collection

Vanaf:19,99

Darksiders Collection (PS3/X360) bevat Darksiders, Darksiders II en de DLC: Maker Armor Set, The Abyssal Forge en The Demon Lord BelialDarksiders:Bedrogen door de machten van het kwaad omdat hij voortijdig het einde van de wereld heeft veroorzaakt, wordt Oorlog – de eerste ruiter van de apocalyps


EAN
9006113006312
Merk
Nordic games
Model
DARKSIDERS COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Darksiders Collection (PS3/X360) bevat Darksiders, Darksiders II en de DLC: Maker Armor Set, The Abyssal Forge en The Demon Lord Belial

Darksiders:
Bedrogen door de machten van het kwaad omdat hij voortijdig het einde van de wereld heeft veroorzaakt, wordt Oorlog – de eerste ruiter van de apocalyps – beschuldigd van overtreding van de heilige wet door een oorlog tussen hemel en hel te ontketenen.
Onteerd en van zijn macht beroofd, moet Oorlog terug naar de aarde om de waarheid te achterhalen en de verantwoordelijken te straffen.

Darksiders II:
Gewekt door het einde der tijden, begint de Dood – de meest gevreesde van de legendarische vier ruiters – aan een missie om de mensheid te redden en de naam van zijn broer te zuiveren. Onderweg ontdekt de ruiter dat er nog veel ergere dingen zijn dan een apocalyps op aarde, en dat een oude rancune de hele schepping bedreigt...

Eigenschappen
Darksiders:
De apocalyptische kracht van Oorlog - Ontketen de woede van Oorlog en combineer brute aanvallen met bovennatuurlijke vaardigheden om alle obstakels te decimeren.

Epische missie - Vecht in woestenijen en door demonen geteisterde kerkers op de gedecimeerde aarde tijdens een zoektocht naar wraak en verlossing.
Personage-ontwikkeling - Ontdek krachtige oude relieken, upgrade je wapens, speel nieuwe vaardigheden vrij en pas je speelstijl aan.
Gevarieerde spelomgevingen - Spelers vechten in gevarieerde omgevingen, zowel boven- als ondergronds, en zowel met moderne als mythische designs die rechtstreeks uit een nachtmerrie lijken te komen.

Darksiders II:
Speel als de Dood: Verander in de meest gevreesde van de legendarische vier ruiters, vernietig hele werelden en voer gevechten die verdergaan dan hemel en hel.
Episch universum: Anders dan alle andere games die je ooit hebt gezien, in de unieke stijl van Joe Mad.
Keuze- en aanpassingsmogelijkheden: Stem je spelervaring af met gevarieerde wapenrustingen, wapens en skill trees waarmee je een eigen versie van de Dood kunt maken.
Reis overal naartoe: De Dood is een wendbaar en snel personage dat ongelooflijke acrobatische toeren kan uithalen, zodat de speler de wereld op ongeëvenaarde wijze kan verkennen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.