Dancestar party hits - playstation move
Dancestar party hits - playstation move

Dancestar party hits - playstation move

Vanaf:18,00

DanceStar Party Hits vereist het gebruik van de Playstation Move-controller. Deze is niet meegeleverd bij deze versie van het spel. DanceStar Party Hits is een dansgame voor de Playstation 3. Bij het dansen is het gebruik van de Playstation Move-controller een vereiste. Met DanceStar Party Hits haa


EAN
2550009275032
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
DANCESTAR PARTY HITS - PLAYSTATION MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
DanceStar Party Hits vereist het gebruik van de Playstation Move-controller. Deze is niet meegeleverd bij deze versie van het spel.

DanceStar Party Hits is een dansgame voor de Playstation 3. Bij het dansen is het gebruik van de Playstation Move-controller een vereiste. Met DanceStar Party Hits haal je de heetste dansfeesten in je eigen woonkamer met allerlei populaire dansnummers.

De muziek in DanceStar Party wordt vergezeld door de officiële videoclips. De Move-controller en de Playstation Eye-camera houden de bewegingen van spelers bij. Gamers worden beoordeeld op de uitvoeringen van dansmoves zoals deze voorgedaan worden door bekende choreografen.

In DanceStar Party kunnen gamers solo dansen, of samen met een vriend een Partner Routine uitvoeren. Daarnaast kunnen gamers de competie met elkaar aangaan in een Dance Battle of de Party Play functie gebruiken om met 20 gamers tegen elkaar te dansen in een dance-off! Mocht het allemaal iets teveel zijn voor je, dan biedt de Dance Class uitkomst om jou de hotste moves aan te leren.

Naast al deze functies kunnen gamers hun fitheid testen met de Dance Workout of meezingen in de Sing-Along-spelfunctie van de Playstation 3-game. DanceStar Party Hits geeft iedereen de kans de dansvloer te veroveren!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.