Dance on broadway - playstation move
Dance on broadway - playstation move

Dance on broadway - playstation move

Vanaf:5,99

Kun jij musicalhits als Fame! I'm gonna live forever helemaal meezingen? Droom jij van een rol in een musical en zie je jezelf al in het theater staan? Dan mag je Dance on Broadway voor Playstation 3's Move-controller niet missen! Dans, zing en acteer mee met de bekendste liedjes uit onder andere d


EAN
3307219930805
Merk
Ubisoft
Model
DANCE ON BROADWAY - PLAYSTATION MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kun jij musicalhits als Fame! I'm gonna live forever helemaal meezingen? Droom jij van een rol in een musical en zie je jezelf al in het theater staan? Dan mag je Dance on Broadway voor Playstation 3's Move-controller niet missen!

Dans, zing en acteer mee met de bekendste liedjes uit onder andere de musicals Dreamgirls, The Sound of Music en Chigago. Beleef de wereld van musical, glitter en glamour en speel in de echte theaters met de decors en kostuums helemaal in de stijl van Broadway. Zo sta je te dansen in de straat voor de Fame-school of op All that Jazz in de gevangenis van Chicago.

Op maar liefst twintig liedjes uit de bekendste musicals kun jij de sterren van de hemel dansen. Ga de dansstrijd aan met je beste vrienden of familie, zorg ervoor dat jij de dansmoves als een heuse musicalster beheerst en steel de show. Met Dance on Broadway is een gezellige avond met vrienden of familie gegarandeerd!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.