Cyberbike 2  voor playstation 3
Cyberbike 2  voor playstation 3

Cyberbike 2 voor playstation 3

Vanaf:169,00

Spelen of bewegen... waarom zou je kiezen? Speel Cyberbike 2 en word fit door te spelen! Gebruik je benen om alle voertuigen van de planeet Cyclo te besturen en bevrijd de planeet van de vervuiling in Cyberbike 2!Bestuur een fiets, onderzeeër, trein of helikopter in een van de drie verschillende sp


EAN
3499550298710
Merk
Bigben interactive
Model
CYBERBIKE 2 VOOR PLAYSTATION 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spelen of bewegen... waarom zou je kiezen? Speel Cyberbike 2 en word fit door te spelen! Gebruik je benen om alle voertuigen van de planeet Cyclo te besturen en bevrijd de planeet van de vervuiling in Cyberbike 2!

Bestuur een fiets, onderzeeër, trein of helikopter in een van de drie verschillende spelmodi (verhaal, fitness of multiplayer) en word spelenderwijs fit! Deze nieuwe uitvoering van de Cyberbike beschikt over een instelbare, magnetische weerstand voor een nog betere workout!

Stap op een echte hometrainer met magnetische weerstand die je kunt aansluiten op je Playstation 3. Speel 18 levels in 4 omgevingen met talloze uitdagingen die je kunt vrijspelen! In de verhaalmodus speel je voertuigen vrij door te trappen, terwijl je in de fitnessmodus deelneemt aan een langeafstandsrace of een tijdrit. In multiplayermodus kan het hele gezin (tot 4 spelers) om beurten meedoen!

De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar naar je eigen niveau. Speel de leukste fitnessgame op de markt met Cyberbike 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.