Crysis 2 - nano edition
Crysis 2 - nano edition

Crysis 2 - nano edition

Vanaf:133,99

Crysis 2 Nano Edition bevat een dertig centimeter groot Prophet-beeldje, een boek met ontwerptekeningen en speciaal Nanosuit-backpack gemodelleerd naar het pak uit de game. Daarnaast krijg je de Limited Edition van de game met verschillende in-game extra's, zoals bonus experience punten, camo weapon


EAN
5030939096626
Merk
Electronic arts
Model
CRYSIS 2 - NANO EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Crysis 2 Nano Edition bevat een dertig centimeter groot Prophet-beeldje, een boek met ontwerptekeningen en speciaal Nanosuit-backpack gemodelleerd naar het pak uit de game. Daarnaast krijg je de Limited Edition van de game met verschillende in-game extra's, zoals bonus experience punten, camo weapon skin, SCAR Holographic Decoy weapon attachment en unieke in-game platinum dog tag.

In Crysis speelt de speler een overdreven krachtige soldaat die gebruik moet maken van zijn speciale krachten om te overleven en de missie tot een goed einde te brengen. Wanneer een speciale meter gevuld is, kan je slaan als een Hulk of rennen als Road Runner. Je wordt in Crysis letterlijk een onmenselijke supersoldaat!

Crysis 2 dropt de speler midden in een verwoeste stad. Het blijkt om New York te gaan. De aarde wordt aangevallen door een buitenaards ras. Natuurlijk beschikt de vijand over dodelijke wapens en bijzondere vaardigheden. De speler speelt een supersoldaat die gebruik moet maken van zijn Nano-pak om de straten van New York weer veilig te maken. De stad wordt een speeltuin vol geknal en ultieme stunts!

Naast de mogelijkheid om Crysis 2 in je eentje te spelen, biedt de game de optie om het online tegen andere spelers op te nemen. Dit kan in je eentje of in teamverband. Naast de standaard competitieve modi biedt het schietspel ook nieuwe spelmodi. Denk maar eens aan Crash Site, een spelmodus waarbij twee teams strijden om bepaalde resources die nodig zijn om de vijand te verslaan. Het beheren van een bepaalde zone is hierbij erg belangrijk.

De makers van Crysis staan bekend om de geavanceerde technologie waarmee ze werken. De spelwereld ziet er uitermate realistisch uit waardoor je moet open mond zult spelen wanneer je door het verwoeste New York loopt!

Beleef de ultieme power-trip met Crysis 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.