Clash of the titans  ps3
Clash of the titans  ps3

Clash of the titans ps3

Vanaf:27,93

'Clash Of The Titans' volgt het verhaal van de gelijknamige spektakelfilm. Jij bent Perseus: een god die als gewone sterveling is opgevoed en je kunt slechts hulpeloos toekijken als Hades, god van de onderwereld, je complete gezin ombrengt. Met niets te verliezen, trek je ten strijde tegen allerlei


EAN
3296580811403
Merk
Namco bandai partners nordic ab
Model
CLASH OF THE TITANS PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Clash Of The Titans' volgt het verhaal van de gelijknamige spektakelfilm. Jij bent Perseus: een god die als gewone sterveling is opgevoed en je kunt slechts hulpeloos toekijken als Hades, god van de onderwereld, je complete gezin ombrengt. Met niets te verliezen, trek je ten strijde tegen allerlei demonen om uiteindelijk de heerser van de onderwereld zelf te confronteren.

'Clash Of The Titans' bevat meer dan 100 verschillende vijanden en brute beesten die stuk voor stuk uit de Griekse mythologie afkomstig zijn. Hak het hoofd van Medusa eraf of maak het enorme zeemonster Kraken een kopje kleiner!

Tijdens de intense gevechten krijg je de beschikking over meer dan 80 verschillende wapens en vaardigheden, die bovendien te upgraden zijn. De gigantische combo's, krachtige aanvallen en speciale 'seize attacks' maken de actie in 'Clash Of The Titans' onvergetelijk!

Verken meer dan 15 verschillende omgevingen in 80 gevarieerde en uitdagende queesten in de Story modus en ga daarna aan de slag met de meer dan 100 losse missies in de Quest modus!

'Clash Of The Titans' bevat een coöperatieve modus, zodat jij samen met vriend het complete verhaal kunt doorlopen. Beleef de beste momenten uit de film nu zelf met 'Clash Of The Titans'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.