Champion jockey (g1 jockey  gallop racer)  ps3
Champion jockey (g1 jockey  gallop racer)  ps3

Champion jockey (g1 jockey gallop racer) ps3

Vanaf:59,99

Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer neemt spelers mee in de wereld van de professionele paardenracen. Dankzij de gemakkelijk te hanteren Move-controller kunnen spelers zelf ervaren hoe het is op de rug van een racepaard! Stop op het zadel van je paard en wordt de beste racer in Champion Jocke


EAN
5060073307968
Merk
Onbekend
Model
CHAMPION JOCKEY (G1 JOCKEY GALLOP RACER) PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer neemt spelers mee in de wereld van de professionele paardenracen. Dankzij de gemakkelijk te hanteren Move-controller kunnen spelers zelf ervaren hoe het is op de rug van een racepaard!

Stop op het zadel van je paard en wordt de beste racer in Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer. Door de Playstation Move-controller te gebruiken, kan je het paard aansporen harder te rennen. Ook is het mogelijk over hekken te springen.

Natuurlijk is het belangrijk je paard te leren kennen. Elk paard heeft een eigen ritme, potentie en uithoudingsvermogen. Alleen door je paard aan te voelen, kan je Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer meester worden.

De racebanen van Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer zijn gebaseerd op echte racebanen. In totaal zijn er 19 verschillende banen om je roem te verdienen. Sommige banen zijn meer gericht op modderbanen en andere op meer traditionele turfbanen.

Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer maakt de innerlijke paardencoureur in je los!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.