Castlevania lords of shadow 2 - draculas tomb premium edition
Castlevania lords of shadow 2 - draculas tomb premium edition

Castlevania lords of shadow 2 - draculas tomb premium edition

Vanaf:95,00

Castlevania: Lords of Shadow 2 - Dracula's Tomb Premium Edition is de verzameleditie voor het gewilde actieavontuur. Deze versie wordt geleverd in een replica van het graf van Dracula met als extraatje vier kleine figurines, een artboek en een speciale steelcase. Castlevania: Lords of Shadow 2 is he


EAN
4012927056158
Merk
Konami
Model
CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW 2 - DRACULAS TOMB PREMIUM EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Castlevania: Lords of Shadow 2 - Dracula's Tomb Premium Edition is de verzameleditie voor het gewilde actieavontuur. Deze versie wordt geleverd in een replica van het graf van Dracula met als extraatje vier kleine figurines, een artboek en een speciale steelcase.

Castlevania: Lords of Shadow 2 is het nieuwste deel in de avonturenreeks. Het spel breidt de veelgeprezen heldenepos uit met een nieuwe verhaallijn, schurken en visuals.

In de eerste game draaide het om de herkomst van Dracula en zijn legendarische verband met de Belmonts. Fans kunnen in Castlevania: Lords of Shadow 2 spannende, nieuwe wendingen en uitdagingen verwachten.

In de choquerende afsluiter van het verhaal van Lords of Shadow, komt Dracula opnieuw terug; verzwakt en verlangend naar de bevrijding uit zijn onsterfelijke banden. De vampier - die geconfronteerd wordt met een nieuwe en krachtige bedreiging - moet opnieuw zijn oude krachten verzamelen, waarbij zijn kasteel een sleutelrol heeft. Als speler, stap JIJ in de schoenen van de enige echte Dracula!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.