Cars 2
Cars 2

Cars 2

Vanaf:23,49

Let op: TV met 3D functionaliteit noodzakelijkCars 2 laat je helemaal losgaan in het fantastische Cars-universum. Ga met je geliefde Cars-vrienden op pad in een nieuwe racegame met een spionage-thema geïnspireerd door de Cars 2-animatiefilm van Pixar!In Cars 2 kun je kiezen uit meer dan 20 karakter


EAN
8717418310097
Merk
Disney
Model
CARS 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let op: TV met 3D functionaliteit noodzakelijk

Cars 2 laat je helemaal losgaan in het fantastische Cars-universum. Ga met je geliefde Cars-vrienden op pad in een nieuwe racegame met een spionage-thema geïnspireerd door de Cars 2-animatiefilm van Pixar!

In Cars 2 kun je kiezen uit meer dan 20 karakters die je kan trainen om een spion van wereldklasse te worden. Je neemt deel aan missies waarin je met high-tech gadgets tegen je vijanden vecht. Natuurlijk zit er ook een free-play optie in de game waarin je in alle rust rond kunt toeren!

Cars 2 laat je rondrijden met je favoriete auto's. Stap achter het stuur van Lightning McQueen, Mater of de gloednieuwe auto Finn McMissile. Elke auto heeft naast de nodige turbo's en wapens vooral heel veel persoonlijkheid en goede grappen!

Maak je stoelriem stevig vast en beleef het avontuur uit de film nu zelf met Cars 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.