Carnival islands - playstation move
Carnival islands - playstation move

Carnival islands - playstation move

Vanaf:16,99

Carnival Island biedt een bonte verzameling spelletjes die gebruik maken van de bewegingsgevoelige Playstation Move-controller. Carnival Island nodigt je uit om een reis naar een magische kermis te maken en de vreugde te ervaren van gezinsvriendelijk plezier in meer dan 35 kermisattracties! De mini


EAN
0711719175490
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
CARNIVAL ISLANDS - PLAYSTATION MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Carnival Island biedt een bonte verzameling spelletjes die gebruik maken van de bewegingsgevoelige Playstation Move-controller. Carnival Island nodigt je uit om een reis naar een magische kermis te maken en de vreugde te ervaren van gezinsvriendelijk plezier in meer dan 35 kermisattracties!

De mini-games in Carnival Island maken gebruik van de PlayStation Move controller waardoor elke gooi, rol, draai en worp direct wordt vertaald naar de actie in het spel. De nauwkeurige besturing komt terug in games zoals minibowl, ring gooien, Throwdown en Frogbog. Door punten te scoren, verdien je tickets die kunnen worden ingewisseld voor prijzen en verzamelobjecten!

Verken Carnival Island alleen of met vrienden! Elke mini-game kan je tegen anderen spelen voor nog meer speelplezier. In het spiegelhuis kun je bovendien foto cut-outs direct uploaden naar Facebook of een PlayStation Network vriend!

Ga naar de kermis en beleef een heerlijke verzameling mini-games in Carnival Island!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.