Burnout: paradise
Burnout: paradise

Burnout: paradise

Vanaf:11,46

Welkom in Paradise City! Geef het woord actie een nieuwe betekenis. In Burnout Paradise bepaal jij wat er wanneer en waar gebeurt! Geniet van de vrijheid op het wegennet van Paradise City. Race via de drukke snelwegen van de stadstraten naar de kronkelende bergweggetjes: de omgeving is er om door jo


EAN
5030939111473
Merk
Electronic arts
Model
BURNOUT: PARADISE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Welkom in Paradise City! Geef het woord actie een nieuwe betekenis. In Burnout Paradise bepaal jij wat er wanneer en waar gebeurt! Geniet van de vrijheid op het wegennet van Paradise City. Race via de drukke snelwegen van de stadstraten naar de kronkelende bergweggetjes: de omgeving is er om door jou ontdekt te worden!
Ram, beuk en sloop je tegenstanders tijdens races door de hele stad. JIJ bepaalt wat de snelste weg naar de finish is. Kies het luchtruim en vind sluiproutes, beuk door versperringen en troef je tegenstanders af door op plekken te komen die voor anderen onbereikbaar blijven.
Ontmoet je vrienden online met het revolutionaire EasyDrive-systeem dat die saaie lobbies en servermenu's overslaat en meteen naar de hoogste versnelling schakelt. Burnout Paradise is voor jou en je vrienden het ultieme raceterrein om online onveilig te maken op PLAYSTATION 3.

KENMERKEN
- Verken Paradise - Van een schitterend strand tot de verkeerschaos in het stadshart: vanaf het begin ligt er meer dan dertig vierkante kilometer klaar om door jou verkend te worden. Afgesloten gebieden zijn verleden tijd.
- Burnout op jouw manier - Rij naar één van de 120 verkeerslichten en laat je wielen spinnen om één van de vijf verschillende raceonderdelen te beginnen: de klassieke Race, Road Rage en Burning Route krijgen gezelschap van de splinternieuwe Stunt Run en Marked Man-races.
- Direct online* - Burnout Paradise zet de nieuwe standaard in sociale gameplay online. Ontmoet je vrienden met de EasyDrive-vriendenlijst en maak direct verbinding zonder dat je hoeft te wachten of je game moet beëindigen.
- Teamwork of Takedown* - Bundel je krachten met maximaal 7 vrienden en probeer samen honderden online FreeBurn-uitdagingen te halen of vergroot de spanning en neem het tegen elkaar op in zelf uitgestippelde raceroutes.
- Road Rules - Bedenk en breek de regels van iedere weg door in de hele stad snelheids- en schaderecords te vestigen. Hou bij hoe vaak je je vrienden aftroeft!
- Mugshots - Hou maximaal 2500 online rivalen in het oog. Schiet op het moment van je overwinning een plaatje van tegenstanders die een PLAYSTATION Eye- of Xbox LIVE Vision-camera gebruiken. Verkneukel je later opnieuw over de plaatjes in je prijzenkamer of exporteer ze om eens lekker op te scheppen!
- Snelheid, snelheid en nog eens snelheid - De opnieuw opgebouwde Burnout-engine is meer afgestemd op races: de intense gameplay op hoge snelheden loopt supervloeiend en razendsnel op 60 frames per seconde.
- Showtime: crash waar en wanneer je wilt - Zin om de straten van Paradise City in chaos te storten? Stuur je wagen dan beukend, draaiend en schuivend over het wegdek, ram dwars door het verkeer heen en laat een spoor van kostbare vernieling achter.
- Crashspektakel - Burnout Paradise maakt gebruik van geheel nieuwe technologie waardoor je superrealistische crashes in verbluffende close-up en slow motion kunt bekijken.
- Wagens - Of ze nu gloednieuw zijn of aan barrels zijn gereden, de muscle cars, sportwagens, hot rods en opgevoerde SUV's zien er allemaal even schitterend uit. Kies uit drie klassen: Stunt, Snelheid of Agressie. Iedere klasse heeft een unieke manier van boosten waarmee je je voordeel kunt doen tijdens specifieke onderdelen. Schakel rondrijdende rivalen uit en schrijf de overwinningen bij op je rijbewijs om de straten onveilig te maken in een keur aan unieke wagens.
- Dan liever de lucht in - Kies het luchtruim en voer schroefsprongen en spins uit in de lucht voor extra boost. Vind de verborgen springmogelijkheden waarmee je geheime routes over daken kunt bereiken. Daarnaast zijn er 120 Burnout-reclameborden om te vernielen.
- Rijbewijs - Begin met een broekiebewijs en werk je omhoog naar een Burnout Elite-bewijs: de ultieme erkenning voor iedere bestuurder die lak heeft aan de verkeersregels.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.