Brave: the video game
Brave: the video game

Brave: the video game

Vanaf:39,99

Brave: The Video Game is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Disney/Pixar. In het spel speel je als hoofdpersonage Merida, maar ook als Will's the Wisp en andere personages. Je rent, sprint en vecht in het mythische Schotland. Alleen jouw dapperheid kan de magische vloek over het koninkrij


EAN
8717418358938
Merk
Disney interactive
Model
BRAVE: THE VIDEO GAME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Brave: The Video Game is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Disney/Pixar. In het spel speel je als hoofdpersonage Merida, maar ook als Will's the Wisp en andere personages. Je rent, sprint en vecht in het mythische Schotland. Alleen jouw dapperheid kan de magische vloek over het koninkrijk opheffen! Dit spel kan onder meer gespeeld worden met de Playstation Move.

Prinses Merida is de impulsieve dochter van Koning Fergus en Koningin Elinor. Ze heersen in de Schotse Hooglanden, waar talloze mysterieuze legenden in leven worden gehouden.

Merida is een steengoede boogschutter en vastberaden om haar eigen gang te gaan. Ze lapt alle eeuwenoude tradities aan haar laars tot grote woede van de drie belangrijkste leiders van het land: Lord MacGuffin, Lord Macintosh en Lord Dingwall.

Als de roekeloze prinses een gekke oude heks tegenkomt, krijgt ze van haar de kans een wens in vervulling te laten gaan. Die wens heeft echter rampzalige gevolgen voor haar Koninkrijk. Merida moet alles op alles zetten om de vloek te kunnen stoppen.

Bereid je voor de heerlijke Pixar-actie in Brave: The Video Game!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.