Bleach: soul resurrección
Bleach: soul resurrección

Bleach: soul resurrección

Vanaf:49,99

Bleach: Soul Resurrección is een vechtgame gebaseerd op de populaire Japanse animatieserie Bleach. Spelers kunnen tegen elkaar of tegen de computer vechten. Hierbij hebben zij de keuze uit 21 personages met elk zijn eigen unieke aanvallen en bewegingen.Bleach: Soul Resurrección wordt exclusief uit


EAN
0813633011363
Merk
Cld distribution sa
Model
BLEACH: SOUL RESURRECCIóN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bleach: Soul Resurrección is een vechtgame gebaseerd op de populaire Japanse animatieserie Bleach. Spelers kunnen tegen elkaar of tegen de computer vechten. Hierbij hebben zij de keuze uit 21 personages met elk zijn eigen unieke aanvallen en bewegingen.Bleach: Soul Resurrección wordt exclusief uitgegeven voor de Playstation 3.

De grafische stijl van Bleach: Soul Resurrección is rechtstreeks afkomstig uit de Japanse animatieserie. Fans van de serie of de stripverhalen zullen de vele personages dan ook gemakkelijk herkennen.

In Bleach: Soul Resurrección plaatst de speler in een arena waar honderden vijanden hun krachten willen met met jouw held. Spectaculaire combinatieaanvallen en alles vernietigende stoten kunnen ingezet worden om al die vijanden collectief af te maken. Uiteraard worden de vele vijanden afgewisseld met grote eindbazen.

Spelers laden tijdens het vechten een balkje op. De energie in dit balkje bepaalt hoeveel kracht je kunt inzetten voor een speciale aanval. Daarnaast verdien je ervaringspunten tijdens het vechten. Wanneer je genoeg punten hebt verdiend, ga je een level omhoog en speel je nieuwe krachten vrij om nog grotere vijanden te verslaan.

Unleash your inner demon!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.