Bakugan
Bakugan

Bakugan

Vanaf:53,40

Bakugan is de nieuwe hit vanuit Canada! Ga mee met Dan en zijn vrienden op een onvergetelijk avontuur! Bakugan is een populaire animatieserie uit Canada die samen met het bijbehorende kaartspel al vele harten heeft weten te veroveren. Net als in die andere populaire televisieserie maken de hoofdrol


EAN
5030917075650
Merk
Activision
Model
BAKUGAN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bakugan is de nieuwe hit vanuit Canada! Ga mee met Dan en zijn vrienden op een onvergetelijk avontuur!

Bakugan is een populaire animatieserie uit Canada die samen met het bijbehorende kaartspel al vele harten heeft weten te veroveren. Net als in die andere populaire televisieserie maken de hoofdrolspelers gebruik van kaarten en knikkers om monsters op te roepen.

Bakugan vertelt het verhaal van Dan die samen met zijn vrienden in een eeuwige strijd om de redding van de planeet Vestroia beland. Om te vechten gebruiken ze kaarten en knikkers waar Bakugan Brawlers uitkomen. Deze brute monsters hebben verschillende krachten die op het juiste moment ingezet dienen te worden.

In de game neem je de rol op je van Dan en zijn vrienden. Je hebt dan ook de mogelijkheid om je eigen Bakugan Brawler te maken en deze te gebruiken in de gevechten.

Bakugan is een must-have voor fans van ruilkaartspellen en strategy.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.