Atelier totori the adventurer of arland  ps3
Atelier totori the adventurer of arland  ps3

Atelier totori the adventurer of arland ps3

Vanaf:42,06

Atelier Totori is een direct vervolg op Atelier Rorona, het rollenspel dat in 2010 met veel succes in het westen werd uitgebracht. Jij bent een beginnende alchemist en reist de wereld rond op zoek naar je verloren familie. Ben jij klaar voor een epische reis vol onvergetelijke karakters?Net als bij


EAN
0813633011226
Merk
Nis
Model
ATELIER TOTORI THE ADVENTURER OF ARLAND PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Atelier Totori is een direct vervolg op Atelier Rorona, het rollenspel dat in 2010 met veel succes in het westen werd uitgebracht. Jij bent een beginnende alchemist en reist de wereld rond op zoek naar je verloren familie. Ben jij klaar voor een epische reis vol onvergetelijke karakters?

Net als bij voorgaande Atelier-games, bestaat Atelier Totori uit een mix van traditionele RPG-elementen en een uitgebreid alchemy-systeem. Het maken van nieuwe items door verschillende materialen met elkaar te combineren, is belangrijk om verder te komen in Atelier Totori. Deze magische kracht kan natuurlijk ook worden gebruikt om de vijanden te verslaan!

Atelier Totori heeft mooie cell-shaded graphics waarin de vele anime-personages prachtig naar voren komen. De gevechten in Atelier Rorona verlopen in beurten. Een leuke toevoeging is een apart groepje attackers die je met speciale support actions aan kunt sturen. Verder zijn er meer dan honderd items om te maken en verschillende eindes vrij te spelen!

Beleef een geweldig avontuur vol magische momenten met Atelier Totori!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.