Atelier rorona the alchemist of arland
Atelier rorona the alchemist of arland

Atelier rorona the alchemist of arland

Vanaf:29,99

Atelier Rorona: The Alchemist Of Arland brengt de Atelier Iris-serie naar de Playstation 3. Deze game voegt een mooie cell-shaded look aan de bestaande animekarakters en achtergronden toe. Ben jij klaar voor de betoverende wereld van Atelier Rorona: The Alchemist Of Arland?Er was eens een arm landje


EAN
0813633010472
Merk
Nis
Model
ATELIER RORONA THE ALCHEMIST OF ARLAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Atelier Rorona: The Alchemist Of Arland brengt de Atelier Iris-serie naar de Playstation 3. Deze game voegt een mooie cell-shaded look aan de bestaande animekarakters en achtergronden toe. Ben jij klaar voor de betoverende wereld van Atelier Rorona: The Alchemist Of Arland?

Er was eens een arm landje waar mensen, ondanks de armoede, gelukkig waren. Tot het moment dat er 'machines' gevonden werden. Plotseling was er ruimte voor rijkdom. Hierdoor viel de werkplaats stil. Toen de koning zei dat de werkplaats zou moeten sluiten wanneer het niets meer produceerde, gooide de eigenaar zijn handdoek in de ring. Hij liet de werkplaats na aan Rorolina Frixell, ofwel Rorora. Wat er nu met de werkplaats gebeurt, is geheel aan jou!

Atelier Rorona: The Alchemist Of Arland draait nog steeds om alchemie; het maken van nieuwe items door verschillende materialen met elkaar te combineren. Er zijn onwaarschijnlijk veel combinaties mogelijk die de meest bizarre objecten opleveren. Deze magische kracht kan natuurlijk ook worden gebruikt om de vijanden te verslaan!

De gevechten in Atelier Rorona: The Alchemist Of Arland verlopen in beurten. Een leuke toevoeging is een apart groepje attackers die je met speciale support actions aan kunt sturen. Verder zijn er meer dan 100 items om te maken en maarliefst dertig verschillende eindes vrij te spelen!

Ga op reis in een magisch land met Atelier Rorona: The Alchemist Of Arland!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.