Assassins creed iii - essentials edition
Assassins creed iii - essentials edition

Assassins creed iii - essentials edition

Vanaf:12,00

Ontketen de RevolutieDe 18e eeuw, Noord Amerika. Na meer dan 20 jaar conflicten zijn de 13 Amerikaanse kolonies en de Britse Kroon op de rand van de oorlog. De gevechtslinies worden getrokken. Bloedvergieten is onvermijdelijk. Uit de gloeiende as van zijn brandend dorp staat een nieuwe assassin op.


EAN
3307215772492
Merk
Ubisoft
Model
ASSASSINS CREED III - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ontketen de Revolutie


De 18e eeuw, Noord Amerika. Na meer dan 20 jaar conflicten zijn de 13 Amerikaanse kolonies en de Britse Kroon op de rand van de oorlog. De gevechtslinies worden getrokken. Bloedvergieten is onvermijdelijk. Uit de gloeiende as van zijn brandend dorp staat een nieuwe assassin op. Geboren als half Brit en half Mohawk zal zijn gevecht voor vrijheid worden gesmeed in de vlammen van de revolutie.

Schakel je vijanden uit met een uitgebreid wapenarsenaal waaronder Bogen, Pistolen, de Tomahawk en het kenmerkende lemmet van de Assassins Orde. Ontdek dichtbevolkte steden in de uitgestrekte wildernis met een gevaarlijke grens. Een gloednieuwe engine toont de brutaliteit en schoonheid van een natie welke in de ban is van een epische oorlog voor onafhankelijkheid.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.