Armored core: verdict day
Armored core: verdict day

Armored core: verdict day

Vanaf:47,93

In Armored Core: Verdict Day stap jij als huurling van een futuristisch leger in een grote robot. Deze mechanische monsters heten ook wel de Armored Core! In een toekomst waarin de natuurlijke grondstoffen verdwenen zijn, zijn het juist de machines waarop wij onze hoop gevestigd hebben.Als leider va


EAN
3391891971560
Merk
Atari
Model
ARMORED CORE: VERDICT DAY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Armored Core: Verdict Day stap jij als huurling van een futuristisch leger in een grote robot. Deze mechanische monsters heten ook wel de Armored Core! In een toekomst waarin de natuurlijke grondstoffen verdwenen zijn, zijn het juist de machines waarop wij onze hoop gevestigd hebben.

Als leider van een team heb jij het commando over een eenheid aan Armored Core-soldaten. De wereld wordt verwoest door oorlog en jouw team is haastig op zoek naar voedsel, grondstoffen en een moment van veiligheid.

Te midden in het No Man's Land is het moeilijk om te overleven. Daar is weinig hoop voor. Het is aan jou om je zo goed als mogelijk te bewapen tegen de slechteriken die je op je pad tegenkomt. Het is jouw taak te vechten en te proberen om territoria terug te winnen. Jouw vaardigheden, tactisch inzicht en teamwork zijn de belangrijkste aspecten om de missie te doen slagen.

In Armored Core: Verdict Day komen meer dan negentig missies voorbij, verdeeld over zeven verwoeste continenten. Wanneer jij de disc van dit spel in jouw spelcomputer schuift, kies je een team en vecht je vervolgens samen met andere gamers voor de belangen van jouw mannen.

Gelukkig doe je dit alles niet met enkel een lullig handpistooltje. Armored Core: Verdict Day biedt zeshonderd onderdelen om jouw Armored Core helemaal naar eigen wens aan te passen. Elk onderdeel is van invloed op jouw speelstijl en zal je wendbaarder, sneller of krachtiger maken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.