Arcania: the complete tale
Arcania: the complete tale

Arcania: the complete tale

Vanaf:14,99

Onthul het verleden, geef vorm aan de toekomst. Het rijk van Myrtana is in beroering. De machtswellustige koning wil koste wat kost de zuidelijke eilanden veroveren. In deze donkere tijden word je plotseling midden in civiele onrust en een oorlog geworpen, veroorzaakt door een mysterieuze, oude krac


EAN
9006113003625
Merk
Nordic games
Model
ARCANIA: THE COMPLETE TALE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Onthul het verleden, geef vorm aan de toekomst. Het rijk van Myrtana is in beroering. De machtswellustige koning wil koste wat kost de zuidelijke eilanden veroveren. In deze donkere tijden word je plotseling midden in civiele onrust en een oorlog geworpen, veroorzaakt door een mysterieuze, oude kracht. Door een speling van het lot heb je een eerste inzicht gekregen in de oorzaak... Ben jij de krijger die het lot verkozen heeft? Het lot van Argaan balanceert op het randje van jouw zwaard, in de uitbreiding Fall of Setarrif. Een mysterieuze demon doolt door Argaan en richt zijn allesverwoestende kracht op het aan de kust gelegen Setarrif. Nietsvermoedend keert de naamloze held terug naar het hof voor een audiëntie met koning Rhobar III, die inmiddels weer bij zinnen is. De koning vertelt hem over de afschrikwekkende gebeurtenissen in het land en de urgente behoefte aan een waardige kampioen. Hoewel de weg wordt geblokkeerd door monsters, kolkende stromen lava, dodelijke dungeons en een wanhopige bevolking op zoek naar hulp, kan alleen de naamloze held Setarrif redden. Baan je een weg naar Setarrif en vervul je lotsbestemming.

Kenmerken:
- Overtuigende personageontwikkeling met talloze skills en abilities.
- Boeiend hoofdverhaal, vergezeld door talloze vermakelijke side-quests.
- Dynamisch vechtsysteem.
- RPG met sterke nadruk op actie-elementen.
- Levendige, meeslepende sfeer in een rijke en fascinerende middeleeuwse fantasy-wereld. Fall of Setarrif (Add-On):
- Meer dan 10 uur aan gloednieuwe gameplay met 15 nieuwe hoofdquests en talloze subquests.
- Speel voor het eerst in de geschiedenis als een ander beroemd personage uit de Gothic-serie! Ga uitdagingen aan met de unieke skills van je bondgenoten.
- Gloednieuwe vijanden en monsters die je vaardigheden op de proef stellen.
- Nieuwe locaties, inclusief nieuwe steden, kustgebieden, jungles en vulkanische bergen.
- Talloze nieuwe items en wapens die je abilities aanvullen en je skills aanscherpen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.