Ar tonelico qoga  ps3
Ar tonelico qoga  ps3

Ar tonelico qoga ps3

Vanaf:69,99

Ar Tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel is een typisch Japans rollenspel voor de Playstation 3. In dit derde en laatste deel in de serie ga je naar het eiland Clusternia om de boel twee en een half jaar na de gebeurtenissen uit Ar Tonelico 2 voorgoed recht te zetten!De gameplay in Ar Tonelico Qoga: Knell


EAN
0813633010892
Merk
Nis
Model
AR TONELICO QOGA PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ar Tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel is een typisch Japans rollenspel voor de Playstation 3. In dit derde en laatste deel in de serie ga je naar het eiland Clusternia om de boel twee en een half jaar na de gebeurtenissen uit Ar Tonelico 2 voorgoed recht te zetten!

De gameplay in Ar Tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel is goed voor minimaal 100 uur speelplezier. Tijdens je reis ontmoet je steeds nieuwe spelfiguren die je kunnen helpen of juist hinderen bij het behalen van je missies. Naarmate je meer vijanden verslaat, verdien je ervaringspunten die je weer kunt gebruiken om je karakters sterker te maken.

Ar Tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel bevat acht speelbare karakters. De interactie met deze virtuele figuren gaat verder dan enkel samen een robbertje vechten tegen vijanden. Zo zul je rekening moeten houden met de gevoelens van je vrienden en is het zelfs mogelijk om te daten!

Beleef een heerlijke traditionele J-RPG op de PlayStation 3 met Ar Tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.