Agarest: generation of war
Agarest: generation of war

Agarest: generation of war

Vanaf:59,99

Agarest: Generation Of War speelt zich af over vijf generaties waarbij je in elke generatie aan de slag moet met de zoon van je vorige hoofdpersonage. In dit Japanese rollenspel moet jij aan de kant van het licht of de duisternis een strijd aangaan die meerdere generaties in beslag neemt! Agarest:


EAN
5036675012715
Merk
Ghostlight
Model
AGAREST: GENERATION OF WAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Agarest: Generation Of War speelt zich af over vijf generaties waarbij je in elke generatie aan de slag moet met de zoon van je vorige hoofdpersonage. In dit Japanese rollenspel moet jij aan de kant van het licht of de duisternis een strijd aangaan die meerdere generaties in beslag neemt!

Agarest: Generation Of War wisselt tactische turn-based combat (omstebeurt aanvallen) met diepgaande interactie tussen de verschillende personages af. Na elk hoofdstuk sterft je hoofdpersonage, maar niet voordat hij een zoon op de wereld heeft gezet. Je draagt vijf generaties lang de historie van je familie met je mee. Gestorven party-members kunnen bij de Alchemist Guild tot leven worden gewekt om weer mee te vechten in het heden.

Versla honderden monsters in Agarest: Generation Of War. Door de verschillende krachten van de leden in je team op het juiste moment in te zetten, krijg je spannende tactische turn-based gevechten. Bouw je eigen leger van perfecte krijgers en voeg daar een dosis Extra Skills, Special Arts en Over Kills aan toe om zelfs de grootste vijanden neer te krijgen.

Vorm de geschiedenis van een hele generatie helden in Agarest: Generation Of War!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.